U zocht op: renovatieprojecten bouw

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


A & B Project

Nijverheidsstraat 10 -1840Londerzeel

A&B Project, een creatief dynamisch Belgisch bedrijf dat meer dan 20 jaar geleden ontstaan is in de wereld van de standenbouw, en steeds is blijven groeien en evolueren tot een bedrijf dat vandaag staat voor:Standenbouw Interieur Grafiek

Gery Van Esbroeck

Pastoor Jasparsstraat(ver) 30 -9130Beveren

Bouwbedrijf Van Gastel

Smederijstraat 6 -2960Brecht

Wij zijn een familiaal bouwbedrijf met 20 personeelsleden, dat al vier generaties lang actief is in alle segmenten van de bouwsector. We leiden daarbij zowel kleine herstellingen of renovaties als grote nieuwbouwprojecten in goede banen.

Boud

Beekstraat 112 -2830Willebroek

De intense samenwerking zorgt ervoor dat het vakmanschap en de beroepsfierheid worden overgedragen, maar dat ook nieuwe technieken en materialen worden geïntegreerd in de dagelijkse bouwpraktijk.

Dakwerken Alibert

Geerdegem-schonenberg 118 -2800Mechelen

Van Der Gucht Bouw

Eurolaan 3 -9140Temse

Bij Bouw.Punt Van der Gucht in Temse (Oost-Vlaanderen) kunt u terecht voor alle bouwmaterialen, tegels, container- en silovervoer, dakbedekkingsmaterialen, gevelstenen, en gevelbekleding.

Consteca

Bergkapelstraat 58 -1840Londerzeel

Consteca is in de regio Brabant dé referentie in pleisterwerk: binnenpleister, buitenpleisters, spanplafonds en gyproc

Opus 3 Renovatieprojecten

Van Schoonbekestraat 61 -2018Antwerpen 7

Paul Dak

Volkerenlaan 47 -2610Antwerpen

Jlb Dakwerken &aČ Gevelbekleding

Wiekenstraat 10 -2160Wommelgem

De ideale oplossing om uw huis na te isoleren is gevelbekleding.Daarnaast kan u een woning een volledige andere stijl en vorm geven. Zeer interessant bij renovatieprojecten. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Hertsens Etienne

Adolf Greinerstraat 10 -2660Antwerpen

Specialist in grond- en afbraakwerkBent u bezig met een nieuwbouw- of renovatieproject? Dan zoekt u misschien nog een goede vakman. En die vindt u bij Hertsens.

Plan - X Multiprofessioneel Architectenbureau

Steenstraat 70 -2180Antwerpen

Architectenbureau construction bouwen renovatie Plan-X Multiprofessioneel Architectenbureau Architectenbureau, construction, bouwen, renovatie, projecten, interieur, design, plan-x

Ibens

Marialei 11 -2018Antwerpen 7

Als ontwikkelende bouwer biedt ibens geïntegreerde oplossingen aan die het bouwproces overstijgen, dit na meer dan 30 jaar ervaring in nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Verschueren Frans

Eikendreef 6 -2820Bonheiden

NV Verschueren is een zaak die jarenlange ervaring heeft opgebouwd in algemene elektriciteitswerken, domotica, tuinverlichting en beveiliging.