U zocht op: renovatieprojecten

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Crivani

Leistraat 5 -2460Kasterlee

Pure eenvoud en doordacht functioneel, dat is de definitie van Crivani, of u nu kiest voor een totaalrenovatie, nieuwe keuken, ingemaakte kasten of een badkamerrenovatie.

P-multitech

Lerenveld 1c -2547Lint

P-Multitech is specialist op het gebied van elektrische installaties voor benzinestations, industriële complexen, privéwoningen en appartementen.

Smeets

Ranstsesteenweg 201 -2520Ranst

Bouwbedrijf Van Gastel

Smederijstraat 6 -2960Brecht

Wij zijn een familiaal bouwbedrijf met 20 personeelsleden, dat al vier generaties lang actief is in alle segmenten van de bouwsector. We leiden daarbij zowel kleine herstellingen of renovaties als grote nieuwbouwprojecten in goede banen.

Vestad

Poederleese Weg 20 -2275Lille

Als veelzijdige ingenieursgroep pakt Vestad jouw bouwproject in z`n geheel aan. Van stabiliteit, energie en duurzaamheid tot veiligheid. Met extra adviezen voor een stevige toekomst.

Iot Domotica Solutions

Hillaarseik 1 -2500Lier

IoT Domotica is gespecialiseerd in Design, Implementatie en beheer van KNX Smart Home projecten, spraaktechnologie, visualisatiesystemen, Internet of Things, en Immotica voor zowel particulieren als bedrijven, kantoren en winkels.

Versanico

Koeybleuken 40 -2300Turnhout

Versanico is gespecialiseerd in centrale verwarming, sanitair, airco, ventilatie en warmtepompen. We werken zowel in nieuwbouw als renovatieprojecten, zowel voor particulieren, industrie als projectontwikkelaars.

Glaswerken De Haes

Glasstraat 8 -2580Putte

Op zoek naar een glaswerker voor uw nieuwbouw- of renovatieprojecten? Geluidswerend glas? Veiligheidsglas? Zonwerend of met hoog rendement? Nog niet helemaal zeker? Wij adviseren u graag.

De Backer Haarden

Mechelsesteenweg 46 -2220Heist-op-den-berg

Staan jullie voor een nieuwbouw- of renovatieproject? Behoort een sierschouw of een gezellige haard tot het plaatje? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Jlb Dakwerken &aČ Gevelbekleding

Wiekenstraat 10 -2160Wommelgem

De ideale oplossing om uw huis na te isoleren is gevelbekleding.Daarnaast kan u een woning een volledige andere stijl en vorm geven. Zeer interessant bij renovatieprojecten. De mogelijkheden zijn eindeloos.