U zocht op: renovatieprojecten

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


A & B Project

Nijverheidsstraat 10 -1840Londerzeel

A&B Project, een creatief dynamisch Belgisch bedrijf dat meer dan 20 jaar geleden ontstaan is in de wereld van de standenbouw, en steeds is blijven groeien en evolueren tot een bedrijf dat vandaag staat voor:Standenbouw Interieur Grafiek

P-multitech

Lerenveld 1c -2547Lint

P-Multitech is specialist op het gebied van elektrische installaties voor benzinestations, industriële complexen, privéwoningen en appartementen.

Dakwerken Alibert

Geerdegem-schonenberg 118 -2800Mechelen

Smeets

Ranstsesteenweg 201 -2520Ranst

Paul Dak

Volkerenlaan 47 -2610Antwerpen

Gery Van Esbroeck

Pastoor Jasparsstraat(ver) 30 -9130Beveren

Boud

Beekstraat 112 -2830Willebroek

De intense samenwerking zorgt ervoor dat het vakmanschap en de beroepsfierheid worden overgedragen, maar dat ook nieuwe technieken en materialen worden geïntegreerd in de dagelijkse bouwpraktijk.

In-out Natural Living

Lange Klarenstraat 5-7 -2000Antwerpen

In Out Natural Living is gespecialiseerd in interieur, raamdecoratie, binnen- en buiten zonwering.

Bouwbedrijf Van Gastel

Smederijstraat 6 -2960Brecht

Wij zijn een familiaal bouwbedrijf met 20 personeelsleden, dat al vier generaties lang actief is in alle segmenten van de bouwsector. We leiden daarbij zowel kleine herstellingen of renovaties als grote nieuwbouwprojecten in goede banen.

Iha

Louis Wanbecqstraat 20 -2100Antwerpen

IHA is een zelfstandig stukadoorsbedrijf, met als specialiteit alle binnen en buitenpleisterwerken, gyprocwerken voor zowel nieuwbouw als renovatie. Ook afwerking zoals schilderen is mogelijk.

Consteca

Bergkapelstraat 58 -1840Londerzeel

Consteca is in de regio Brabant dé referentie in pleisterwerk: binnenpleister, buitenpleisters, spanplafonds en gyproc

R-cotec

Slekkenstraat 4 -9120Beveren-waas

Voor installatie van een airco vraagt u best advies aan een erkend installateur.Bij R-cotec bent u aan het juiste adres. Sinds de oprichting in 1991 is ons bedrijf uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de sector.

Verschueren Frans

Eikendreef 6 -2820Bonheiden

NV Verschueren is een zaak die jarenlange ervaring heeft opgebouwd in algemene elektriciteitswerken, domotica, tuinverlichting en beveiliging.

De Beck Koeltechniek

Kleine Heide 31c -2811Leest

De Beck Koeltechniek BVBA is vooral gespecialiseerd in: airconditioning, koeling, ventilatie en malkkoeltanks.

Van Der Gucht Bouw

Eurolaan 3 -9140Temse

Bij Bouw.Punt Van der Gucht in Temse (Oost-Vlaanderen) kunt u terecht voor alle bouwmaterialen, tegels, container- en silovervoer, dakbedekkingsmaterialen, gevelstenen, en gevelbekleding.

Plan - X Multiprofessioneel Architectenbureau

Steenstraat 70 -2180Antwerpen

Architectenbureau construction bouwen renovatie Plan-X Multiprofessioneel Architectenbureau Architectenbureau, construction, bouwen, renovatie, projecten, interieur, design, plan-x

Iha

Louis Wanbecqstraat 20 -2100Deurne

IHA is een zelfstandig stukadoorsbedrijf, onze specialiteit is alle binnen en buitenpleisterwerken voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten. Kwaliteit, snelle service en correcte opvolging zijn onze troeven.

Pablo En Zonen Bvba

Louis Wanbecqstraat 20 -2100Deurne (antwerpen)

IHA is een zelfstandig stukadoorsbedrijf, onze specialiteit is alle binnen en buitenpleisterwerken voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten. Kwaliteit, snelle service en correcte opvolging zijn onze troeven.

Opus 3 Renovatieprojecten

Van Schoonbekestraat 61 -2018Antwerpen 7

Iot Domotica Solutions

Hillaarseik 1 -2500Lier

IoT Domotica is gespecialiseerd in Design, Implementatie en beheer van KNX Smart Home projecten, spraaktechnologie, visualisatiesystemen, Internet of Things, en Immotica voor zowel particulieren als bedrijven, kantoren en winkels.

Jlb Dakwerken &aČ Gevelbekleding

Wiekenstraat 10 -2160Wommelgem

De ideale oplossing om uw huis na te isoleren is gevelbekleding.Daarnaast kan u een woning een volledige andere stijl en vorm geven. Zeer interessant bij renovatieprojecten. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Devroye Electro Design

´s Hertogendijk 29 -2940Stabroek

Wij helpen U graag verder met volgende electrische installatie : Winkelinrichtingen Residentiële Nieuwbouw. Industriële Nieuwbouw Renovatieprojecten, alsook uitbreiding van bestaande installaties

Hertsens Etienne

Adolf Greinerstraat 10 -2660Antwerpen

Specialist in grond- en afbraakwerkBent u bezig met een nieuwbouw- of renovatieproject? Dan zoekt u misschien nog een goede vakman. En die vindt u bij Hertsens.