U zocht op: renovaties

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Novitas.be

Prinsenstraat 3 -2300Turnhout

Voor uw Bouw of Renovatieplannen zal u bij Novitas.be zeker de juiste Vakman, Aannemer vinden. Of het nu gaat over een volledige nieuwbouw of enkele kleine aanpassingen. Wij brengen u in contact met lokale Aannemers, Vakmannen, firma`s.

Comeet

Eigenaarsstraat 34 -2300Turnhout

Sam Mets van Comeet Verwarming te Rijkevorsel is de ideale partner voor alle sanitaire- en centrale verwarmingsinstallaties.

Jeni Holding

Everdongenlaan 7d -2300Turnhout

Jeni Real Estate is gespecialiseerd in de realisatie en ontwikkeling van nieuwbouwprojecten voor bedrijfsgebouwen.

Huybregts-reynders

Koeybleuken -2300Turnhout

Maak kennis met een halve eeuw ervaring en traditie in bouwprojecten en verbouwingsprojecten. Mettertijd heeft Algemeen bouwbedrijf Huybreghts-Reynders een brede waaier van competenties verworven.

Van Den Borne Frans

Schietstandlaan 1 -2300Turnhout

Sanitair Installatiebedrijf Van Den Borne is gespecialiseerd in de totaalafwerking (sanitair & cv) van uw nieuwbouwprojecten (particulier / appartementen / bedrijf / industrieel) en renovaties. Sanitair Installatiebedrijf Van Den Borne

Alucotec

Koeybleuken 40 -2300Turnhout

Alucotec Bvba. Specialist in aluminium Alucotec Bvba Aluminium ramen en deuren Onze producten Onze referenties Contacteer ons Welkom Alucotec is gespecialiseerd in aluminium ramen en deuren, zowel voor nieuwbouw als voor renovatie. Het vervaardigen e

Versanico

Koeybleuken 40 -2300Turnhout

Versanico is gespecialiseerd in centrale verwarming, sanitair, airco, ventilatie en warmtepompen. We werken zowel in nieuwbouw als renovatieprojecten, zowel voor particulieren, industrie als projectontwikkelaars.

Texture Painting

Muizenvenstraat 6 -2300Turnhout

Als specialist in diverse schilder- en bekledingstechnieken realiseert Texture Painting unieke interieurprojecten! Voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. Steeds met de beste kwaliteits- en servicegarantie.

Improfini

Rubensstraat 133 -2300Turnhout

Stroom Duurzame Technieken

Koningin Astridlaan 70 -2300Turnhout

STROOM is een installatiebedrijf waar u terecht kan voor kleine herstellingen en onderhoud aan bestaande installaties, maar ook voor totaalprojecten in renovatie en nieuwbouw.

Jb Design

Hertenstraat 56 -2300Turnhout

jb Design uw partner in keukens, dressings, badkamers, bureaus, maatkasten jb Design jb design, jos berden, berden, hertenstraat, turnhout, keuken, keukens, dressing, dressings, bad, badkamer, badmeubel, badkamermeubel,meubel, meu

Dafra Pharma

Slachthuisstraat 30 -2300Turnhout

Verbiest En Partner

Baron Frans Du Fourstraat 66 -2300Turnhout

Verbiest & Partner: specialist in PURBent u op zoek naar de meest rendabele isolatie voor uw woning? Wilt u hiermee bovendien fors besparen op uw energiefactuur én uw wooncomfort sterk verbeteren? Dan vindt u bij Verbiest & Partner wat u zoekt!

Baudewyn Sanitair

Lokerenstraat 120 -2300Turnhout

Vanhout.pro

Everdongenlaan 6 -2300Turnhout

Als algemene aannemer voert Vanhout.pro een brede waaier van projecten uit.Naast een uitgebreid palmares van nieuwbouwprojecten, hebben wij ontegensprekelijk belangrijke troeven in handen betreffende renovatieprojecten.