U zocht op: rioleringen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Belmans & Zn

Tessenderloseweg 28 -2440Geel

Alle rioleringswerkenOntstoppingswerkenrioolgeuropsporingrioolcamera inspectiealle oproepen binnen de 24u actie

Danny Boons

Velveken 26 -2440Geel

De firma Boons bvba staat al jaren garant voor grondwerken, afbraakwerken en wegenwerken. Wij richten ons zowel op particuliere klanten als op bedrijven.

Beckers Vervoerbedrijf

Winkelomseheide 249 -2440Geel

Beckers nv, onderdeel van de groep Hens, kan reeds vele jaren expertise voorleggen in het uitvoeren van grond-, wegenis-, riolerings- en afbraakwerken.

Jansen Rudi

Gasthuisstraat 54 -2440Geel

Herbo

Sint-corneliusstraat 13 -2440Geel

herbo legt zich toe op:Woningbouw, Villabouw en Appartementsbouw, Ruwbouw en Sleutel op de deur, Nieuwbouw en Verbouwing, Bouwpromotie ...

Aannemingen Janssen

Van-doornelaan 2 -2440Geel

Aannemingen Janssen nv heeft, met zijn meer dan 80 jarige ervaring, zich gespecialiseerd in residentiële bouw, bouwen aan de zorg, utiliteitsbouw, industriebouw, en in de waterbouwkundige- en burgerlijke bouwkundewerken.

Stessens

Winkelomseheide 221 -2440Geel

Als familiale onderneming heeft Bouwbedrijf Stessens zich gespecialiseerd in het bouwen van privé-woningen"sleutel op de deur", volgens de traditionele bouwmethode.

Sanigo

Zandstraat 60 -2440Geel

Welkom bij SANIGO WELLNESS - Jouw wellness partner voor zowel particulier en professioneel SANIGO WELLNESS - Wellness partner voor particulier en professioneel -

Las-tech

Steenovens 28 -2440Geel

Las-Tech levert flexibele lasdiensten aan de industrie, voor nieuwbouw enaan de voedingsindustrie.

Ludima

Herentalseweg 4a -2440Geel

Renotec

Acaciastraat 14c -2440Geel

Renotec gaat aantasting door chloriden tegen door het plaatsen van offeranodes, impregnering of met het proces van kathodische bescherming.

Bdl-bouw

Puntstraat 49 -2440Geel

In de loop van de jaren hebben wij de nodige ervaring en kennis opgebouwd in vloeren & tegelwerken, renovatie en nieuwbouw. Hierdoor kunnen we nu ook totaalprojecten, van ruwbouw tot en met de volledige afwerking, realiseren in eigen beheer.

Jos Baeck En Zonen

Stelen 37 -2440Geel

Groenbedrijf Baeck is een modern en dynamisch familiebedrijf dat in 1976 werd opgericht door wijlen Jos Baeck. Onze voornaamste activiteiten zijn onderhoud private tuinen, ontwerp industriël groen en aanleg openbaar groen.