U zocht op: rioleringen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Martens

Mercuriuslaan 4 -3600Genk

Martens Beton SKIP INTRO Gestabiliseerd zand, stabilisé, zand cement, chappe, stab, funderings stabilisatie, bestratings , sabilisatie, stabilisatie papzand, stabilisatie nieuwzand, stabilisatie bestrating, 2 Mpa fundering, 2 Mpa buizen, 2 Mpa herbru

Martens Group

Mercuriuslaan 4 -3600Genk

Martens Wegenbouw bied zowel aan de industrie als de openbare sector een brede waaier van diensten aan, van grondwerken tot complete infrastructurele wegenbouwprojecten.

Betoboor

Kuilenstraat 63 -3600Genk

Zagen van beton en asfalt.Zagen van krimpvoegen in jonge beton.Boren van gaten.

Algemene Ondernemingen Pauli

Geleenlaan 16 -3600Genk

Site de la famille Pauli - Vanhove de Watermael-Boitsfort à Bruxelles en Belgique. Evénement familliaux, mariage, naissance et généalogie. Loisirs : Maître d'armes, Escrime, Accompagnateur en Montagne

Asotep

Woudstraat 3a -3600Genk

Aanleg pijpleidingen en telecommunicatieleidingen | productie van stoomketels

Lenaers Afsluitingen

Henry Fordlaan 17 -3600Genk

Lenaers is een gespecialiseerde groothandel in draadproducten sinds 1933 en een erkend installateur van afrasteringen en poorten.

Service Support

Mieënbroekstraat 28 -3600Genk

Naast traditioneel schoonmaakonderhoud, industriële reiniging en ruitenwasserij, bieden wij ook tal van aanverwante diensten aan bij onze klanten.

Encon Ingenieursbureau

Neerzijstraat 49 -3600Genk

ENCON is een ingenieursbureau, gespecialiseerd in het verlenen van energieadvies, met de nadruk op efficiënt energiegebruik. Encon is actief op alle domeinen van de energie. Encon Ingenieursbureau - Energiebesparingen

Claes W. Construction

Winterbeeklaan 35 -3600Genk

Claes W. CONSTRUCTION is dus de partner bij uitstek voor al uw afbraak- sloop en stripwerkzaamheden. Maar ook voor klusjes en projecten van A tot Z kan u rekenen op Claes Wouter.

Pitsa

Jan Habexlaan 15 -3600Genk

Lenaers Express

Troisdorflaan 13 -3600Genk

Heeft u een zeer dringend transport en u kan nergens meer terecht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden u een oplossing waar anderen afhaken. Want Lenaers Express is niet zomaar een transportbedrijf.