U zocht op: road transport

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Gxo Logistics Belgium

Z. 4 Broekooi 160 -1730Asse

Norbert Dentressangle is een vooruitstrevende Europese transport- en logistiekgroep, opgericht in 1979 in Frankrijk door Norbert Dentressangle, die nog steeds actief is binnen de onderneming.

Transports Dandoy Sa

Z.5 Mollem 190 -1730Asse

Welcome to dandoy transports transport marchandises, groupage, internationlal, stockage produits dangereux, france, italie, belgique, dando transport marchandises, groupage, internationlal, stockage produits dangereux, france, ita

De Schrijver

Lindenpark 8 -1730Asse

Meer dan 60 jaar ervaring in het uitvoeren van transport opdrachten inBenelux ,Frankrijk en Duitsland en dit zowel voor Bedrijven als voor Particulieren.Uw bouwmaterialen / werf materialen zijn bij ons in goede handen.

Vpd Transport & Logistics

Z. 4 Broekooi 170 -1730Asse

Onze jarenlange expertise, ervaren medewerkers en een correcte prijs-kwaliteitsverhouding maakt dat VPD uw beste keuze is als het gaat over transport en logistiek.

Transports Dandoy

Industriezone Asse 5 190 -1730Mollem (asse)

De familiale KMO Transports Dandoy werd opgericht in 1925 door Edmond Dandoy. Sinds haar oprichting concentreerde zij zich vooral op het transport van goederen. Deze kernactiviteit werd de laatste decennia aangevuld met een aantal ondersteunende..