U zocht op: roofing

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Containerservice Gielen

Eikelaarstraat 17 -3600Genk

Containerservice Gielen is uw specialist in Limburg & omstreken in afvalbeheer en containerverhuur.Wij bieden u een oplossing op maat voor elk afvalprobleem.

H.t.r. Dakwerken

Lentelaan 31 -3600Genk

HTR Dakwerken: met ons loopt alles van een leien dakje Alle dakwerken HTR Dakwerken in Genk werkt op overzet-, platte, en hellende daken. Ook voor isolatie- en gyprocwerken kunt u op ons rekenen.

Besadak

Lieve Vrouwstraat 53 -3600Genk

Algemene Dakwerken Valle

De Heuvel 17 -3600Genk

dakwerken , dakbedekkingen , dakisolatie

Limdak

Jan Latoslaan 1 -3600Genk

Rota

Hoevenzavellaan 81 -3600Genk

Tectum Aluminium

Troisdorflaan 6 -3600Genk

Tectum Group is expert in daken, gevels en balustrades. Uw renovatie-, nieuwbouw- en onderhoudswerken volgen onze ervaren vakmensen op de voet op.Tectum Group levert steeds kwalitatieve en innovatieve oplossingen voor lange termijn.

Machiels Building Solutions

Mondeolaan 5 -3600Genk

Machiels Building Solutions (MBS) is de grootste Belgische industriële producent van houten bouwelementen (muren, vloeren, daken).

Ac Facilities

Seinhuisstraat 3 -3600Genk

America Clean is al sinds jaren tachtig als schoonmaakbedrijf een begrip in Genk en omgeving. Waar oorspronkelijk de nadruk op glasreiniging lag, zijn we ondertussen uitgegroeid tot een dienstenbedrijf met een uitgebreid aantal activiteiten

Pitsa

Jan Habexlaan 15 -3600Genk

Tectum Roofcomfort

Troisdorflaan 6 -3600Genk

Tectum Group is expert in de constructie van daken, gevels en balustrades.

Claes W. Construction

Winterbeeklaan 35 -3600Genk

Claes W. CONSTRUCTION is dus de partner bij uitstek voor al uw afbraak- sloop en stripwerkzaamheden. Maar ook voor klusjes en projecten van A tot Z kan u rekenen op Claes Wouter.

Limeparts

Oosterring 21 -3600Genk

De eigen engineeringafdeling heeft heel wat expertise en kennis opgebouwd op het vlak van gevelontwikkeling volgens het cassettesysteem en kan bogen op een niet te evenaren knowhow op het vlak van gevelmaterialen. De ontwikkeling duurt nog voort ...