U zocht op: ruimte verwarming

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


N E N S Power

Schaarbeekstraat 23 -9120Melsele

Stroomgroepen verhuur is al 35 jaar onze specialiteit. Dat verhuuraanbod werd verder uitgebreid met generator- en elektrische toebehoren en een selectie aan courant benodigd werfmateriaal zodat we onze klanten totaaloplossingen kunnen aanbieden.

P&l Cleaning

Hanegraefstraat 18 -2050Antwerpen 5

Een hogere kwaliteits- en servicenorm voor de schoonmaak van uw gebouw door strikte opvolging van ons personeelGrondige analyse van de noden van uw bedrijf. Deskundig personeel + constante follow up.Regelmatige bijscholing op gebied van vakkennis

Cool Trans Smits

Lichterveld 15 -2870Puurs

Uw goederen snel en veilig bij uw klanten of leveranciers krijgen is voor u en uw zaak van cruciaal belang. Daarom moet u kunnen rekenen op een uitmuntende service en een garantie dat al uw goederen tot in de puntjes verzorgd worden tijdens de rit.

Bouwdrogers Temmerman

Houtenmolenstraat 69 -9255Buggenhout

Een bouwdroger huren doe je het voordeligst bij bouwdroger.com. Wij zijn nog steeds de goedkoopste verhuurder van bouwdrogers in België. Je chape of pleisterwerk sneller laten drogen door een bouwdroger te huren aan een financieel voordelige prijs.

Lec-energy Solutions

Reihagenstraat 15 -9200Dendermonde

Wij zijn gecertificeerde* airco installateur Hamme en Waasland. Wat in 2002 begon als technieker bij Daikin Europe te Oostende is gegroeid naar een volwaardige installateur airco en warmtepompen voor de regio Hamme en omstreken.

Bel-gem

Duivenstraat (stg) 1 -9200Dendermonde

Opruimwerken

Rittal Belgium

Industriezone E17 -9160Lokeren

Rittal is marktleider op vlak van productie en verdeling van behuizingen voor industriële en IT-toepassingen. Meer informatie via www.rittal.be of info@rittal.be.

Portakabin Belgium

Schaarbeekstraat 15 -9120Melsele

Portakabin, europese leider in het bouwen van tijdelijke kwaliteitsvolle gebouwen, 50% sneller geleverd dan een traditioneel gebouw voor elk denkbare toepassingen: kantoren, scholen, ziekenhuizen, praktijken, apotheken, winkels, kantines,...

Blsupport

Krekeldries (stg) 9 -9200Dendermonde

The Airconditioning Company

Neerlandweg 20 -2610Wilrijk (antwerpen)

The Airconditioning Company NV, afgekort TAC!, werd opgericht in januari 1999 en staat in voor het ontwerp, de levering, de plaatsing en het onderhoud van Heating, Ventilation en AirConditioning installaties. Daikin Superdealer.

Thica

Gyselstraat 83 -9100Sint-niklaas

Pol-ned

Kouwerheide 19 -2610Antwerpen

Digitalseeds

Kioskplaats 39 -2660Hoboken

Digitalseeds, computer, harde schijf, Digitalseeds online Digitalseeds homepage

V-clima

Hamerstraat 24 -9190Stekene

Een technische opleiding koeltechniek, een passie voor het vak en een stevige portie ambitie. Dat zijn de tools waarmee Lennert Verheggen aan de slag ging om V-Clima op te richten.