U zocht op: ruitenwasser antwerpen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Care

Luchthavenlei 7b -2100Deurne (antwerpen)

Iedereen kan toch schoonmaken?Alle schoonmaakbedrijven zijn toch hetzelfde?Maar twee van de vele vastgeroeste ideeën.Rekening houdende met budget, behoeften en wensen van onze klanten, staan we reeds meer dan 30 jaar aan te top in onze sector.

Cleanit

Doornaardstraat 63 -2160Wommelgem

Cleanit werd in 2000 door Thomas Allard opgericht. Wij bieden onze diensten aan in de provincie Antwerpen en zijn gespecialiseerd in schoonmaak van kantoren en traphallen.

T.p.a.-cleaning Service

Heistraat 47 -2610Wilrijk (antwerpen)

Een professioneel cleaning bedrijf actief in heel belgië voor bedrijven en particulieren. Wij leven uitstekende prijzenkwaliteit en actieve kwaliteitscontrole.

P&l Cleaning

Hanegraefstraat 18 -2050Antwerpen 5

Een hogere kwaliteits- en servicenorm voor de schoonmaak van uw gebouw door strikte opvolging van ons personeelGrondige analyse van de noden van uw bedrijf. Deskundig personeel + constante follow up.Regelmatige bijscholing op gebied van vakkennis

Hectas Facility Services

Kernenergiestraat 75 -2610Wilrijk

Hectas Schoonhouden voor al uw schoonmaakproblemen hebben wij een oplossing!

Prestige Cleaning Service

Hollebeekstraat 128-130 -2660Hoboken (antwerpen)

ALGEMEEN SCHOONMAAKBEDRIJFIndustrie-Kantoren-BedrijvenScholen-Privé-TapijtreinigenZowel éénmalige als langdurige opdrachtenMachinaal & manueel-Professionelepoetsheren & poetsdames, kuisvrouwFACILITEITSERVICES(Uw probleem is ons probleem)

The Clean Team

Hodonk 25 -2170Merksem (antwerpen)

The Clean Team is een jong, dynamiek en ambitieus schoonmaakbedrijf met medewerkers die klaar staan om U te helpen. Het bedrijf is gespecialiseerd in schoonmaak voor particulieren, kleine en grote bedrijven.

Cleaning Support

Jan Baptist Verlooystraat 5 -2020Antwerpen

Schoonmaakbedrijf met oog op veiligheid! Rope acces als dienst beschikbaar voor moeilijke schoonmaakopdrachten vb.

Aliane Cleaning

Van Amstelstraat 188 -2100Antwerpen

Vebego Services

Luchthavenlei 7b -2100Antwerpen

Bedrijven schoonmaken is wat we doen en goed doen.Wat dat schoonmaken concreet inhoudt, kan nogal verschillen: het kan gaan over de courante schoonmaak van kantoren, de vergaderzaal, de kantine, het onthaal.

Beyens Cleaning

Markgravelei 43 -2018Antwerpen

Onze activiteiten bestaan vandaag uit klassieke schoonmaak, schoonmaak gemeenschappelijke delen, opkuis na verbouwingswerken, eerste opkuis van nieuwbouw, verzegelen van vloeren, onderhouden van parkings, tapijtreiniging, wassen van ramen, koepels...

Gom

Noorderplaats 7 -2000Antwerpen

Zoek je een schoonmaakbedrijf dat meedenkt en dat flexibel, efficiënt en uiterst vakkundig werkt? Dan is de unieke schoonmaakaanpak van Gom juist wat je nodig hebt.

One Facility Services

Noorderplaats 7 -2000Antwerpen

ACS GENERAL CLEANINGAlgemeen kantooronderhoud, éénmalige opkuisen, gespecialiseerdereinigingen & op-maat-gemaakte oplossingen

Dalsa

Venneborglaan 73 -2100Antwerpen

- algemene schoonmaak- schoonmaak burelen en kantoren- periodieke schoonmaak- schoonmaak na verbouwingen ennieuwbouw- glazenwasserij- glazenwasserij met hoogtewerker- speciale schoonmaakopdrachten

Vhv Cleaning

Lode De Boninghestraat 2 -2170Merksem (antwerpen)

VHV Cleaning staat voor professionele schoonmaak en onderhoud.Onze troeven zijn perfectionisme, een vast team, flexibiliteit en jarenlange vakkennis.

Serkon

Nieuwe Baan 44 -9120Vrasene

Zij staan dan ook garant voor de betere dienstverlening en kwaliteit, maken gebruik van de nieuwste schoonmaakprodukten passen het goede van vroeger en het beste van nu toe.Serkon staat voor Service & Kontrole.

Cadeco

Middelmolenlaan 175 -2100Deurne (antwerpen)

Algemene glazenwasserij - Specialiteit: werken op hoogte, opkuis aluminium, PVC, kalkaanslag, ... - VCA attest/attest hoogwerkers Algemene schoonmaak - Onderhoud burelen - Gebouwen - Gevelreiniging

Group-f

Prins Boudewijnlaan 9 -2550Kontich

Group-f is een klantgerichte serviceorganisatie die een brede waaier van diensten aanbiedt en hierdoor optimaal kan inspelen op de evoluerende behoeften van haar klanten.

D.c.r. Cleaning

Dorpsstraat 59 -2940Stabroek

Sinds 1993 is de firma DCR Cleaning te Antwerpen gespecialiseerd in dagelijkse en periodieke schoonmaak en in glazenwasserij. Ook kan u bij ons terecht voor speciaal interieuronderhoud. Wij reinigen tevens alle tapijten.

Multimasters

Westkaai 11 -2170Merksem (antwerpen)

CLEANING MASTERS GEEFT U HET JUISTE ADVIES. Dankzij onze vakkennis, ervaring en de bereidwilligheid om aan iedere klant zijn specifieke wensen tegemoet te komen, hebben wij een reputatie van betrouwbaarheid en een gerespecteerd bedrijf.

Busters Reinigingen

Morckhovenlei 74 -2140Borgerhout (antwerpen)

Lasota Cleaning is nu BUSTERS reinigingen, voor particulieren, winkels, KMO`s en meer! De hoofdactiviteit van BUSTERS Reinigen situeert zich in het ruitenwasserij/glazenwaserij en schoonmaak van kantoren.

De Meyer Cleaning

Pachthoevelaan 17 -2180Ekeren

Professionele glazenwasser die al uw noden en wensen kan vervullen voor proper en streeploos resultaat. Of je nu de ramen wil wassen van je huis, appartement, bedrijf, school of andere. Wij zijn flexibel genoeg om de klus te klare

Optibel En Co

Edisonplein 8 -2900Schoten

Optibel draagt er zorg voor dat u in een kraaknette omgeving aan het werk gaat. Een afgestoft bureau, een zuiver tapijt, reine toiletten, lege vuilnisbakken en asbakken,… Alles schoon, precies zoals het hoort, dankzij onze professionele inzet.

De Bezige Bij & Co

Driehoevenseweg 52 -2950Kapellen

Dust Buster

Appelkantstraat 63 -2540Hove

Van Biesbrouck Johnny

Simon Goossenslaan 37 -2960Brecht

Met de Softwash methode worden daken, gevels en terrassen milieuvriendelijk gereinigd.Ook het opkuisen van bouwwerven worden op een correcte, veilige manier uitgevoerd.Voor particulieren, winkels, horecazaken, kantoren en scholen

Coral And Fish Planet

Bethaniënlei 90 -2980Zoersel

Glazenwasserij Gigi`s window cleaning van vader op zoon , reeds meer dan 30 jaar actief bezig in deze sector. Wij reinigen zowel ramen traditioneel met de hand, alsook met het nieuwste osmose systeem van ionic.

Mercator Cleaning

Hallebaan 90 -2390Westmalle

Mercator is een glazenwasserij te Malle, Westmalle dat zich richt tot bedrijven en particulieren.