U zocht op: ruitenwasserij

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Ac Facilities

Seinhuisstraat 3 -3600Genk

America Clean is al sinds jaren tachtig als schoonmaakbedrijf een begrip in Genk en omgeving. Waar oorspronkelijk de nadruk op glasreiniging lag, zijn we ondertussen uitgegroeid tot een dienstenbedrijf met een uitgebreid aantal activiteiten

Itzu Cleaning

Snoekweyerstraat 1 -3600Genk

Service Net nv deed in 1996 zijn intrede in de markt van de schoonmaak en aanverwante facilitaire diensten. Inmiddels werd de groep uitgebreid met Service@Home bvba (thuishulp met dienstencheques) en Service Support bvba (ruitenwasserij)

Vdw Glas

Slingerweg 62 -3600Genk

Het imago van uw bedrijf valt of staat met de eerste indruk. En dan zijn schone ramen een must. Bij VDW Glas hebben onze glazenwassers een jarenlange ervaring in het reinigen van ramen, veranda’s, zonnepanelen en naamborden.

Service Support

Mieënbroekstraat 28 -3600Genk

Naast traditioneel schoonmaakonderhoud, industriële reiniging en ruitenwasserij, bieden wij ook tal van aanverwante diensten aan bij onze klanten.

Keroma - Techniek

Kolenhavenstraat 1 -3600Genk

Ons bedrijf biedt u een totaalpakket aan onderhoudsartikelen. Voor de producten zijn wij Masterverdeler van de meest gangbare en professionele producten. Wat betreft de machines, volgen wij de lijn van NUMATIC en HAKO....