U zocht op: ruwbouw

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Kerkstoel Prof-en Sanicenter Nv

Leopoldlei(hal) 54 -2220Heist-op-den-berg

Kerkstoel Bouwmaterialen biedt je het volledige gamma van ruwbouwmaterialen aan, zoals dakpannen, gevelstenen, cement en zand, materialen voor de buitenaanleg. Maar ook verfijnde keukens, badkamers, sanitair, binnendeuren en andere interieurafwerking

Bouwmaterialen Mattijs

Knotwilgenweg 31 -2220Heist-op-den-berg

De firma Mattijs uit Heist op den Berg is de leverancier voor ruwbouwmaterialen, vloeren, sierbestrating en nog veel meer.

Tws

Lerrekensstraat 25 C -2220Heist-op-den-berg

TWS bvba is een dynamisch bedrijf waar u terecht kan voor al uw laswerken en constructiewerken van eenvoudig tot de meest ingenieuze projecten.

Bouwbedrijf Fedrigo

Impulsstraat 8 -2220Heist-op-den-berg

Ec Build

Heistse Hoekstraat 11a -2220Heist-op-den-berg

Luvatri

Impulsstraat 8 -2220Heist-op-den-berg

Bouwbedrijf LUVATRI, opgericht in 1978, heeft zich gedurende al die jaren gespecialiseerd in het bouwen van eengezinswoningen.Vanaf ruwbouw winddicht tot sleutel op de deur realiseren wij uw ultieme woondroom.

Stacubo

Industriepark 47 A -2220Hallaar

Cb-Construct NV / Stacubo NV is een algemene onderneming die kan in staan voor het realiseren van uw:Grondwerken,Funderingswerken,Kelder,Ruwbouwwerken,Crepie, Daktimmerwerken, Dakbedekkingswerken, zwembaden,...

Bouwbedrijf Aerts Stefan

Impulsstraat 18 -2220Heist-op-den-berg

Kdk Electro Trading

Herentalsesteenweg(hal) 65 -2220Heist-op-den-berg

N.v. Kerkstoel Bouwmaterialen

Leopoldlei 54 -2220Heist-op-den-berg

De ruwbouw is een belangrijke fase in je bouwproject. Voor een uitgebreid assortiment bouwmaterialen ben je bij Kerkstoel bouwmaterialen aan het juiste adres.

Feyaerts Bouw

Bijenhof(hal) 1 -2220Heist-op-den-berg

De voordelen van buitenjaloezieën: innovatieve zonwering die daglicht maximaliseert

Amk Steigerbouw

Impulsstraat 18 -2220Heist-op-den-berg

AMK STEIGERBOUW is een modern bedrijf dat zich gedurende de 15 jaar van haar bestaangespecialiseerd heeft in het monteren, demonteren en verhuren van alle mogelijke steigers in de bouwsector.

T De Neef Engineering

Misweg 3a -2220Heist-op-den-berg

Het is een goed bewaard geheim, maar t. de neef engineering is een pionier van het eerste uur. Zo waren we de eersten om in West-Europa polymeerchemische technieken toe te passen voor de restauratie van gebouwen, en gebruikten we

Paint-xtra

Industriepark 47 -2220Heist-op-den-berg

Professionele vergroothandel en groothandel voor de stucadoor.

S. & F. Bouw

Bergvelden 46 -2220Heist-op-den-berg

Monolith Technologies

Hulshoutsesteenweg 35 -2220Heist-op-den-berg

Monolith Technologies is een dynamisch elektrotechnisch installatiebedrijf dat het begrip `klantenservice` nog hoog in hetvaandel draagt. Bij ons kan u dan ook terecht voor de perfecte afwerking van al uw elektro-projecten, klein of groot.

N.v. Kerkstoel Bouwmaterialen

Leopoldlei 54 -2220Heist-op-den-berg

Bouwen is een kwestie van vertrouwen niet in het minst wat dematerialen betreft een professionele partner is bij het bepalen van uw

Maris Jos

Impulsstraat 9 -2220Heist-op-den-berg

Maris Natuursteen Een ruim aanbod kassei, keien en afboordingen in porfier, graniet en zandsteen (grcs platines) voor opritten, terrassen, wegen, straten, paden en tuin. Tegels, afboordingen en zwembadboorden.

Schroons En Zonen

Wouwerstraat 11 -2220Heist-op-den-berg

Schroons & Zonen uw partner voor Ramen, Deuren , Poorten en Veranda’s.

Van De Putte

Schaliehoevestraat 88 -2220Heist-op-den-berg

Stacubo

Industriepark 47 -2220Heist-op-den-berg

CB Construct beschikt als bouwbedrijf over meer dan dertig jaar ervaring in de nieuwbouw en renovatie van woningen en appartementen. Met 25 eigen vakmensen staan we uitermate sterk in traditionele metselwerken. Pionier voor Staalskeletbouw.

Heylen-bouw & Heylen Real Estate

Industriepark 17 -2220Heist-op-den-berg

Al snel groeide de onderneming uit tot een succesvol bedrijf gespecialiseerd in woonklaar bouwen en renovatie dat alle activiteiten in eigen beheer uitvoert zoals metselwerken, dakwerken, sanitair, vloer- en tegelwerken, schrijnwerkerij.