U zocht op: ruwbouw

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Lloyd Hamilton

Nijverheidslaan 9a -8570Vichte

Houten schrijnwerk - Houten poorten - Ramen - Deuren - Orangeries - Carport - Pouleyn Houten schrijnwerk - Houten poorten - Tuinpoorten - Ramen - Deuren - Orangeries - Pouleyn

Renomax

Lange Winterstraat 2 -8570Anzegem

In de beginjaren waren we volledig bezig met renoveren en het leggen van vloeren. Algauw konden we ons specialiseren in verbouwingswerken en vooral in het steken van grote en kleine staallentelen en speciale metselwerken.

Artea

Vichteplaats 28 -8570Anzegem

Artea ondersteunt de klant tijdens de hele bouwfase, van concept tot uitvoering. Als ontwerpbureau en centrale aannemer zijn wij voornamelijk actief in moderne architectuur en interieurvormgeving.

Detrac

Jagershoek 14 -8570Anzegem

detrac biedt een totaal pakket voor bouwprojecten aan. Zowel nieuwbouw als renovatie- en restauratiewerken worden met zorg uitgevoerd binnen uiterst strikte bouwtermijnen en met respect voor een vooraf vastgesteld budget.

C & V Construct

Jagershoek 2 -8570Anzegem

CV construct te Vichte, alle actviteiten voor zowel nieuwbouw als verbouwing CV construct c v C & V Construct,cenv construct,cv construct,vichte,ramen,deuren,pvc,aluminium,veranda's,zonwering,constructie,buitenzonwering,ballustrade,orangerie,glaswerk

Ve Projects

René Declercqstraat 24 -8570Anzegem

Versanco

Kerkstraat 131 -8570Anzegem

Sanicomfort

Kerkstraat 131 -8570Anzegem

Bouwwerken Van Den Bossche & Dutoit

Oudenaardestraat 19 -8570Anzegem

We verzorgen al uw buitenschrijnwerk, binnenschrijnwerk en brandwerende poorten en deuren.