U zocht op: salons

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Cavalo

Doornboomstraat 59 -2440Geel

Cavalo - Thuishulp is erkend door de Vlaamse Overheid om met dienstencheques te werken. Onze mensen komen bij u ter plaatse huishoudelijke taken uitvoeren in samenspraak met u of uw familie.

Thuis In Milieu - Advies

Dr.-van De Perrestraat 423 -2440Geel

Germani

Stationsstraat 175 -2440Geel

Drigima

Liesdonk 5 -2440Geel

Als detacheringsbureau en erkend bureau voor werving en selectie richt Tormans zich volledig op technische en engineering profielen, waaronder ingenieurs, technici en projectmanagers voor verschillende disciplines en sectoren.

Horemans Keukens Meubelen

Olenseweg 150 -2440Geel

In een woning is de keuken de centrale ontmoetingsplaats van het gezin. Een hedendaagse keuken leent zich tot veel meer dan enkel het kookgebeuren. Functies zoals gezellig praten, gasten ontvangen en ontspanning verhuizen meer en meer naar de keuken.

Cipal

Cipalstraat 3 -2440Geel

CIPAL nieuws NL - FR - ENG Inloggen CIPAL De dienstverlenende vereniging CIPAL werkt met een team van 300 medewerkers automatiseringsprojecten uit voor administratieve, technische en beheerstoepassingen, voornamelijk in de publieke sector (lokale, re

In4events

Antwerpseweg 116 -2440Geel

Lt&s

Oosterloseheide 27 -2440Geel

Chaudfroid Catering

Dokter Van De Perrestraat 397 -2440Geel

Sinds 1981 kok in hart en ziel, met passie voor zijn keuken en een strenge blik voor Hygiëne in de voeding met name de HACCP normen (Hazard Analysis and Critical Control Points) vrij vertaald de gewoonte aankweken om kritieke punten te ...

Exit Services

Winkelom 77 -2440Geel

EXIT bundelt facilitaire activiteiten voor bedrijf en particulier. Wij zorgen voor een aanspreekpunt voor het volledig facility management van uw bedrijf. Ook voor particulieren zijn wij de beste oplossing. Wij richten ons op cleaning, ongediertebest

Antiques & Design

Vossendaal 3 -2440Geel

Antiques & Design is gespecialiseerd in interieurinrichting van restaurants en andere horecazaken. Een binnenhuisinterieur moet voldoen aan zeer specifieke eisen: comfort, stijl, uitstraling, prestige.

Mr Projects

Larumsebrugweg 114 -2440Geel

Op zoek naar een vakman die voor u een originele, moderne en praktische winkelinrichting kan realiseren? Een partner die met u meedenkt en uw ideeen omzet in realiteit? Dan zit u goed bij MR Projects.

Fien & Fons

Dr.-van De Perrestraat 31 -2440Geel

Ludima

Herentalseweg 4a -2440Geel

Renotec

Acaciastraat 14c -2440Geel

Renotec gaat aantasting door chloriden tegen door het plaatsen van offeranodes, impregnering of met het proces van kathodische bescherming.