U zocht op: sanitaire installaties

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Vinci Facilities Belgium

Havenlaan 86 C -1000Brussel 1

Als belangrijke speler van Facility Management in België en in Europa, bieden wij alle of een deel van de diensten gebonden aan gebouwen en hun gebruikers, van het multi-technische onderhoud tot het geïntegreerde Facility Management.

Engie Cofely

Koning Albert Ii-laan 30 -1000Brussel 1

Cofely Services geldt vandaag als marktleider in energiebeheer, langetermijntechnischbeheer en facility management in België. Zo ontwikkelt en implementeert de onderneming innovatieve en duurzame oplossingen voor de industrie, infrastructuur- en...

Iss Facility Services

Congresstraat 35 -1000Brussel 1

In België staat ISS Facility Services bekend als de absolute marktleider in facilitaire dienstverlening. ISS biedt bedrijven en organisaties een ruime waaier van dienstenoplossingen aan: cleaning, office support, property services en catering.

Vola

Havenlaan 86c -1000Brussel

Juffern Sa

Hoekstraat 3 -1000Brussel

Juffern : une societe qui s occupe de tout travaux en restauration en batiment, refection, anti-graphiti, compresseur, nettoyage haute pression, etc Juffern : Societe de peinture en batiment interieur et exterieur.

Cara Batiments

Van Campenhoutstraat 29 -1000Brussel

Duscholux Belgium

Drukpersstraat 4 -1000Brussel

Van gewone douchewand tot ideale, individuele en gepersonaliseerde badkamer.Het was de firma Duscholux die op het einde van de jaren ’60 de basis legde voor de productie van conventionele douchewanden in Europa. Wat begon als een plooibare douchew