U zocht op: schilderen buiten

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Bastiaens Schilderwerken

Ginderbroek 35 -2400Mol

Schilderwerken Bastiaens uit Mol en Overpelt werkt zowel voor particulieren als voor professionelen. Service en kwaliteit staan bij ons voorop

Van De Kerkhof

Voortbeemden 7 -2400Mol

Schildersbedrijf Van de Kerkhof uit Mol (Antwerpen) is gespecialiseerd in grootschalige binnen- en buitenschilderwerken bij onder andere ziekenhuizen, rusthuizen, openbare gebouwen en sociale woonwijken.

Decoratie Geysen

Turnhoutsebaan 283 -2400Mol

Decoratie Geysen is meer dan een interieur- en decoratiezaak. Naast particulieren kunnen ook bedrijven bij ons terecht voor de inrichting of renovatie van hun interieur.

Bouwbedrijf Ivo Frans

Mariëndal 21 -2400Mol

De voorbije jaren hebben we ons als bouwbedrijf gespecialiseerd in de nieuwbouw van bedrijfsgebouwen en hebben we ons ook verdiept in de wereld van de renovatiewerken

Vgs Energie

Sluis 271 271a -2400Mol

VGS Energie uit Mol is dé HVAC partner voor installatie en onderhoud van ventilatie en airconditioning, voor particulieren en bedrijven.

Juna

Slachthuisstraat 125 -2400Mol

D - Invest Mol

St.-theresiastraat 155 -2400Mol

Van De Kerkhof

Voortbeemden 7 -2400Mol

Schildersbedrijf Van de Kerkhof uit Mol (Antwerpen) is gespecialiseerd in grootschalige binnen- en buitenschilderwerken bij onder andere ziekenhuizen, rusthuizen, openbare gebouwen en sociale woonwijken. Wij dien eveneens vloer- en wandbekleding.