U zocht op: schilderen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Knaepen Siegfried & Mitskou Dimitri Gevelbepleisteringen

Nieuwpoortlaan 19 -3600Genk

KM Gevelbepleistering is uw absolute partner voor gevelbepleistering, herstelling en reiniging van gevelpleister of crepi. Als specialist in gevelbepleisteringen behoort KM Gevelbepleisteringen dan ook tot de top.

Brupaint

Henry Fordlaan 86 -3600Genk

Brupaint verzorgt hoofdzakelijk schilderwerken voor particulieren en bedrijven, maar kan na 35 jaar in het vak een totaaloplossing vooruw interieur of een volledige renovatie van uw exterieur aanbieden.

D & S Paint

Guillaume Lambertlaan 40 -3600Genk

´t Atelier Vastmans

Bochtlaan 5 -3600Genk

´t Atelier is een gespecialiseerde vakhandel met schildersbenodigdheden, tekenmaterialen, papier, hobbymaterialen, kantoorbenodigdheden en alles voor kopiëren, printen, plotten en scannen, laser meettoestellen en inlijstingen.

Tectum Aluminium

Troisdorflaan 6 -3600Genk

Tectum Group is expert in daken, gevels en balustrades. Uw renovatie-, nieuwbouw- en onderhoudswerken volgen onze ervaren vakmensen op de voet op.Tectum Group levert steeds kwalitatieve en innovatieve oplossingen voor lange termijn.

Deusjevoo

Houtparklaan 1 -3600Genk

alle soorten en maten in beursstanden met slecht één constante, altijd 100% maatwerk en 100% origineel

D.p.m.

Schepersweg 131 -3600Genk

De firma Depuydt, gevestigd in Genk, groeide de afgelopen jaren uit van eenmanszaak tot een gerespecteerd en dynamisch schildersbedrijf, gedragen door ervaring, creativiteit, know-how én de begeestering van zaakvoerder Didier Depuydt.

Claes W. Construction

Winterbeeklaan 35 -3600Genk

Claes W. CONSTRUCTION is dus de partner bij uitstek voor al uw afbraak- sloop en stripwerkzaamheden. Maar ook voor klusjes en projecten van A tot Z kan u rekenen op Claes Wouter.

Albomat

Oud-termienstraat 22 -3600Genk

Uitbreken, bepleisteren, electriciteit en waterleiding aanpassen of vernieuwen, verwarming, binnendeuren, betegelen, schilderwerken, trappen, gyprocwerken, verlichting, kleine verbouwingswerken, terras en noem maar op .

Daenen Yves & Bijnens Marc & Cox Paul & Lenaerts Joseph & Vanderputte Luc Fv

Europalaan 50 -3600Genk

OMNIUS Advocaten bestaat uit 16 juristen: door de interne specialisatie zijn wij in staat U op vele juridische terreinen bij te staan.

Ac Facilities

Seinhuisstraat 3 -3600Genk

America Clean is al sinds jaren tachtig als schoonmaakbedrijf een begrip in Genk en omgeving. Waar oorspronkelijk de nadruk op glasreiniging lag, zijn we ondertussen uitgegroeid tot een dienstenbedrijf met een uitgebreid aantal activiteiten

Alter Metal

Zuiderring 14 -3600Genk

Alter Metal profileert zich als een totaalaanbieder van alle mogelijke staal- en inoxoplossingen zowel voor industriëlen als particulieren.

A.m.w.p.

Seinhuisstraat 5 -3600Genk

Jomi Projects

Driehoevenstraat 67 -3600Genk

Pitsa

Jan Habexlaan 15 -3600Genk

Limeparts

Oosterring 21 -3600Genk

De eigen engineeringafdeling heeft heel wat expertise en kennis opgebouwd op het vlak van gevelontwikkeling volgens het cassettesysteem en kan bogen op een niet te evenaren knowhow op het vlak van gevelmaterialen. De ontwikkeling duurt nog voort ...