U zocht op: schilderen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Van Eycken

Stokkellaan 95 -8400Oostende

Dak En Co

Nieuwpoortsesteenweg 471 -8400Oostende

Dak en Co is een ervaren onderneming onder leiding van Dirk Claerebout en Joris Himpe. U kan er terecht voor algemene dakwerken, gaande van platte daken tot renovaties, goten, schoorstenen, gevels en isolatiewerken. Het bedrijf

Versluys Bouwgroep

Zandvoordestraat 465 -8400Oostende

Manforce

Annemie Brackxstraat 12 -8400Oostende

Welkom bij MANFORCE - Jouw Partner in Efficiënte Renovaties! Onze gedntegreerde aanpak coördineert isolatie, pleisterwerk, schilderwerk en meer, minimaliseert vertragingen en maximaliseert efficiëntie. Met hoogwaardige materialen

Colora Oostende

Nieuwpoortsesteenweg 449 -8400Oostende

Colora is een Belgische formule van verfwinkels, waar zowel particulieren als professionele schilders terechtkunnen voor kwaliteitsverf en kwaliteitsafbijtmiddelen.

Shipyard Lowyck

Nieuwewerfkaai 5 -8400Oostende

Vosco

Karperstraat 2 -8400Oostende

Bij Vosco vind je tuinmeubelen vervaardigd uit gegoten aluminium; daarmee zijn we uniek in Europa. Daarnaast is Vosco invoerder van Zuidafrikaanse wijnen in de hoedanigheid van zowel groothandel als detailhandel.

Decoratie Van Loo

Torhoutsesteenweg 81 -8400Oostende

Decoratie Vanloo, uw partner op het gebied van decoratie!Ruime keuze: decoratie, behang, overgordijnen, verven, vloerbekleding, tafellinnen en badtapijten.

Cornelis

Nieuwpoortsesteenweg 569-571 -8400Oostende

Cornelis interieurinrichting en woondecoratie Met meer dan 40 jaar ervaring weten we perfect hoe we uw project moeten aanpakken

Bouwbedrijf Versluys

Zandvoordestraat 465 -8400Oostende

De Topholding Versluys Invest opereert via haar dochterbedrijven in zowel de Bouw- als vastgoed markt, en bezit tevens enkele participaties in andere bedrijven, onder leiding van Ceo Bart Versluys.

Clemaco Trading

Sint-sebastiaansstraat 5 -8400Oostende

Oostende - ContactClemaco Energy Systems in Oostende brengt de zon bij u thuis met diverse zonne-energie systemen en panelen.

Cap Rouge

Elisabethlaan 246 -8400Oostende

Clemaco Contracting

Sint-sebastiaansstraat 5 -8400Oostende

Van Huele Gebroeders

Zandvoordestraat 453 -8400Oostende

Van Huele is aannemer van ruwbouwwerken voor zowel de particuliere als professionele markt. Of u nu aannemer, bouwpromotor of particulier bent, samen denken we na over uw project en helpen we ieders woondroom te realiseren.

Monsieur

Madeliefjeslaan 96 -8400Oostende

Dekotap

Torhoutsesteenweg 675 -8400Oostende

Al meer dan 38 jaar draagt het familiaal decoratiebedrijf Dekotap kwaliteit én servicehoog in het vaandel! Uw woning bekleden...is onze specialiteit!

Design-oostende

Gistelsesteenweg 1 -8400Oostende

Woca

Dokter Paul Janssenlaan 1 -8400Oostende

Met de speciaal ontwikkelde vloerproducten van WOCA blijven houten vloeren mooi en degelijk beschermd. Wij bieden een uitgebreid assortiment voor de voorbehandeling, de basisafwerking en het onderhoud van verschillende vloeren en houtsoorten.

Placora

Torhoutsesteenweg 548 -8400Oostende

Placora - Kunststof voor bouw en industrie, signalisatie en milieu Placora Placora, kunststof, signalisatie, pictogram, verkeersbord, binnensignalisatie, buitensignalisatie, werfsignalisatie, buizen, buis,dakgoot, dakgoten, recyclage, rubber, plastic