U zocht op: schildersbedrijf

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Van De Kerkhof

Voortbeemden 7 -2400Mol

Schildersbedrijf Van de Kerkhof uit Mol (Antwerpen) is gespecialiseerd in grootschalige binnen- en buitenschilderwerken bij onder andere ziekenhuizen, rusthuizen, openbare gebouwen en sociale woonwijken. Wij dien eveneens vloer- en wandbekleding.

Van De Kerkhof

Voortbeemden 7 -2400Mol

Schildersbedrijf Van de Kerkhof uit Mol (Antwerpen) is gespecialiseerd in grootschalige binnen- en buitenschilderwerken bij onder andere ziekenhuizen, rusthuizen, openbare gebouwen en sociale woonwijken.

Schildersbedrijf Cox

Pallekensbergstraat 40 -3511Hasselt

Limburgs Industrieel Schildersbedrijf

Centrum-zuid 1055 -3530Houthalen-helchteren

Lis NV, de specialist in schilderwerken, gevelrenovatie, gevelrestauratie, interieurprojecten, raamdecoratie en kiemvrije coatings. Met sterke referenties in diverse private en projectschilderwerken.

Lemi

Nieuwe-winningstraat 5 -3500Hasselt

Lemi bvba Welkom op de website van Lemi bvba Lemi bvba Nieuwe Winningstraat 5 3500 Hasselt Tel.: 011/27.42.79 Fax: 011/27.30.24 Email: info@lemi.be Lemi bvba is een algemeen schildersbedrijf. Dit zijn de activiteiten: - Kwaliteitsschilderwerken - Dec

Van Gompel

Nicolaylaan 117 -3970Leopoldsburg

Welkom bij schildersbedrijf Van Gompel NVBekijk onze projecten en wij zullen u verbazen met onze hoogstaande kwalitatieve afwerking!

M.t.i.

Nijverheidsstraat 7 -3990Peer

Schildersbedrijf Woutim is reeds 40 jaar actief in de sector. Door de jaren heen is onze onderneming uitgegroeid tot een professioneel allround bedrijf dat thuis is in alle disciplines op het gebied van schilderwerken.

Woutim

Nijverheidsstraat 7 -3990Peer

Schildersbedrijf Woutim is reeds 40 jaar actief in de sector. Door de jaren heen is onze onderneming uitgegroeid tot een professioneel allround bedrijf dat thuis is in alle disciplines op het gebied van schilder-, vloerbekledings- en behangwerken.