U zocht op: schilderwerk

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Decorette Lonchay - Salu

Motstraat 54 -2800Mechelen

Alle binnen- en buitenschilderwerken,spuiten meerkleurenvervenPlaatsing vloerbekledingen, behangwerkenZonweringVoor de sector KMO, gebouwenbeheerders,bedrijvenparken, kantoren, horeca, privaat

Gl Painting

Mezenstraat 6 -2800Mechelen

Pjh Invest

Motstraat 72 -2800Mechelen

:: PEETERS :: Patrick - Jerome & Benjamin

Schilderwerken Mark Harvent

Augustijnenstraat 133 -2800Mechelen

Schilderwerken Mark Harvent is een professioneel schildersbedrijf voor particulieren en bedrijven.Als zelfwerkend zaakvoerder kan u steeds rekenen op een kwaliteitsvolle ​afwerking ​en een uitstekende klantenservice.

Lizart

Hogeweg 116 -2800Mechelen

Lizart verzorgt alle speciale schilderwerken in opdracht. U kunt op ons een beroep doen voor een leuke muurschildering bij u thuis, bijvoorbeeld om die kale muur in de tuin op te fleuren of de kinderkamer om te toveren tot een echte sprookjeswereld!

Impasto

Oude Baan 1 -2800Mechelen

Nieuwbouw & Renovatie Schilderwerken Kalkverven Binnen- en buitenafwerking (muren, plafonds, zolders) Gevelrestauratie Kaleiwerken Maatwerk van kasten Lichte schrijnwerken Afkasten van open haarden

A. Crabeels & Zoon

Wayenborgstraat 20 -2800Mechelen

De Firma Crabeels is gespecialiseerd in zowel schoonmaak, ruiten- en gevelreiniging, schilder- en decoratiewerken.Ook alle raambekledingen, behang- en vloerbekleding zijn niet onbekend voor ons.