U zocht op: schoonmaak gebouwen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Samoco

Vitshoekstraat 1 -2070Zwijndrecht

Multidisciplinair technisch fullservicebedrijf. We bieden een brede waaier van diensten aan bedrijven die technische bijstand nodig hebben bij de montage, demontage en het onderhoud van fabrieksinstallaties en industriële uitrustingen.

Amco

Neerbroek 56 -2070Zwijndrecht

WoningbouwTraditionele bouwwijzeSterk in moderne projectenVillabouw, appartementen, ruwbouwWij doen zowel nieuwbouw, verbouwingen als renovatie

Algemene Aannemingen Van Laere

Antwerpsesteenweg 320 -2070Zwijndrecht

Van Laere beschikt over de erkenningen in de hoogste klassen voor de uitvoering van grondwerken, water- en wegenbouw, gebouwen, milieu technieken, kunstwerken en metaalconstructies.

Dec

Scheldedijk 30 -2070Zwijndrecht

Ook DEC is een internationale milieuaannemer met meer dan twintig jaar ervaring. DEC is gespecialiseerd in grond- en grondwatersanering, sedimentbehandeling, waterbouwwerken, recyclagetechnieken, inrichting,...

Proreno

Lindenstraat 304 Bus C -2070Burcht

Een vakkundige aanpak van uw privé-of werkomgeving - daar gaat Proreno voor. Schilderwerken, vloerbekleding, muurbekleding - Proreno maakt graag werk van elk afzonderlijk segment, maar u kunt bij ons ook terecht voor een all-in-pakket.

Eric Vanbeveren

Statiestraat 1 -2070Zwijndrecht

A Reno Verhuizingen

Heidestraat 131 -2070Zwijndrecht

VERHUIZEN ZONDER ZORGENDan bent u bij A Reno verhuizingen aan het juiste adres!Bij A Reno verhuizingen kunt u terecht voor verhuur van ladderliften, verhuiswagens en meer!

Roofcleaners

Dorp West 86 -2070Zwijndrecht

Roofcleaners Algemene dakwerken is een jong bedrijf met maar liefst 15 jaar ervaring in de bouw. Wij willen onze klanten zo goed als mogelijk helpen bij het realiseren van een waterdichte oplossing voor hun dak.

Solarunity

Richard Orlentstraat 113 -2070Zwijndrecht

Agima

Blokkersdijkstraat 24 -2070Zwijndrecht