U zocht op: schoonmaak gebouwen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Van Biesbrouck Johnny

Simon Goossenslaan 37 -2960Brecht

Met de Softwash methode worden daken, gevels en terrassen milieuvriendelijk gereinigd.Ook het opkuisen van bouwwerven worden op een correcte, veilige manier uitgevoerd.Voor particulieren, winkels, horecazaken, kantoren en scholen

Vhf

Zandstraat 50 -2960Brecht

Mercedes S-klasseZakenvervoer door heel België, Nederland, Luxemburg en DuitslandLuchthavenvervoerToeristen tours langs alle bezienswaardigheden in Nederland en België, bruiloften, restaurantbezoek,...Regulier taxivervoer

Renovatie- & Bouwwerken Vermeiren

Bevrijdingsstraat 54 -2960Brecht

Renovatie- & Bouwwerken Vermeiren voert allerhande werken uit in en rondom uw huis, en dit tegen een aantrekkelijk tarief. Zo kunt u bij ons terecht voor zowel kleine als grote verbouwingen aan woningen of appartementen.

Mathi

Luyckstraat 6 -2960Brecht

Welektro

Bevrijdingsstraat 12 -2960Brecht

Welektro voert al uw elektriciteitswerken steeds met de nodige professionaliteit uit. Hierbij gebruiken we de meest hoogwaardige producten. We zijn steeds gemotiveerd om onze klanten de best mogelijke service aan te bieden. Kwaliteit boven kwantiteit

Eric Peeters & Cā°

Schotensteenweg 120 -2960Brecht

Algemene bouw van residentiële gebouwen.

Eco Technics Invest

Veldstraat 63 -2960Brecht

Eco Technics staat voor ecologie en techniek. Net als u zijn wij begaan met het milieu. Door onze jarenlange ervaring in de plaatsing van fotovoltaïsche panelen zijn wij specialisten in in zonne-energie. Ons team van eigen monteurs zorgt voor ...

Pouillon Peter

Lakvenheidedreef 18 -2960Brecht

Wegrosan

Vaartkant Rechts 27 -2960Brecht

HMVT staat voor Hannover Milieu- en Veiligheidstechniek B.V. Wij realiseren vernieuwende milieutechnische oplossingen op maat voor bodemsanering en grondwatersanering en zuivering van water- en luchtstromen.

Sbs-technics

Kerkhovenakker Laan A 51 -2960Brecht

Eligans

De Renlaan 45 -2960Brecht

Chapewerken Paul Vloemans

Langbos 5 -2960Brecht

Alle stappen - vanaf het opstellen van een duidelijke offerte, over opmeten en uitpassen van de werf tot en met het plaatsen van de chape - blijven in onze handen waardoor u slechts één contactpersoon heeft.

Abc Janssens

Vriendschapslaan 17 -2960Brecht

Aloca

Ondernemerslaan 10 -2960Brecht

Wij zijn gespecialiseerd in diverse burgerlijke bouwkundige werken, vijzelen van opslagtanks, aanbrengen of renoveren van nieuwe tankfundaties, en zijn voornamelijk actief in de chemische en petrochemische sector.

Gebroeders Doms

Energielaan 3 -2960Brecht

Gebroeders Doms in Brecht is een KMO gespecialiseerd in machinebouw, automatisering en metaalconstructie. Technologie van het hoogste niveau en een uiterst klantgerichte aanpak.

Tapwagenverhuur Aerts

Oostmalsebaan 7 -2960Sint-lenaerts

Een verjaardagsfeest of fenomenaal bedrijfsevenement in het verschiet?Wij zorgen voor de nodige verfrissing op uw evenement! Wij verhuren tap- en koelinstallaties met kwaliteit, hygiëne en een 7/7 en 24/24 service voorop.

Jvd Warmtepomptechnieken

Oostmalsebaan 5 -2960Brecht

Verwarmen en koelen met een zelfdewarmtepompen.Altijd warm water beschikbaarJVD Warmtepomptechnieken biedt u eentotaalpakket aan van A tot Z, zodat U er zeker van kan zijn dat de 3 belangrijkste elementen goed op elkaar zijn afgestemd.

Gagelmans

Kloosterheide 4 -2960Brecht

Imta Technics

Vaartstraat 83 -2960Brecht

Iedereen heeft goede werkkleding nodig om op een veilige manier te kunnen werken. Bij IMTA kunt u de juiste kleding bestellen om een veilige werkomgeving te creëren voor u en uw werknemers.

Decor Van Looveren

Brugstraat 40 -2960Brecht

DECOR VAN LOOVEREN - Welkom in onze decoratiewereld...

Domaco

Kloosterakker 4 -2960Brecht

Bij Gebr. Doms kan u terecht voor alle mogelijke computergestuurde, en dus uiterst precieze metaalbewerkingen, CAD/CAM, volgens eigen plan of nog te maken nieuw ontwerp .