U zocht op: schoonmaak rusthuizen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


The Cleaning Crew

Brabandtlaan 18 -3090Overijse

Wij werken voor een ruim klantenbestand in diverse sectoren, ook bij uw thuis (geen dienstencheques). Denk maar aan het schoonmaken bij verhuizingen, het poetsen van bedrijven en kantoren, schoonmaak na schade...

All Works Company

Brusselstraat 182-184 -1702Dilbeek

Gespecialiseerde schoonmaak in administratie, industrie, supermarkten, rusthuizen, scholen. Onderhoud van burelen, winkels, privé woningen.

Seniorsactivity

Alsembergsesteenweg 905 -1180Ukkel

Aramark

Waversesteenweg 1110 -1160Brussel 16

Aramark bereidt elke dag duizenden kwalitatieve maaltijden voor bedrijven, scholen, ziekenhuizen, rust- en verzorgingstehuizen.Bedrijven of instellingen kunnen ook op Aramark een beroep doen voor drank- en voedingsautomaten en facilitaire diensten.

Iss Event Catering

Congresstraat 35 -1000Brussel 1

ISS Catering is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een veelzijdige catereaar. Dagelijks verzorgen 500 cateringmedewerkers de catering in bedrijven, ziekenhuizen, rusthuizen of scholen. In het bedrijfsrestaurant of bij de koffiecorner, ...

Ms Industriele Electrique

Doornveld 140-149 -1731Asse

MS ELECTRIQUE realiseert globale elektronische projecten voor immobili?n van kantoren, het complex van diensten, logistieke en industri?le sites, ziekenhuizen, rusthuizen, voetbalsteden, stations, luchthavens, enz.?