U zocht op: schoonmaakbedrijf leveranciers

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Liekens

Hoge Mauw 164 -2370Arendonk

De firma Liekens is de partner op gebied van tijdelijke sanitaire voorzieningen. Meer dan 80 jaar ervaring en een ongeëvenaarde full-service, maakt Liekens uw beste partner voor o.a. bouwprojecten.

Hooyberghs

Hoge Mauw 1510 -2370Arendonk

Algemene Bouwonderneming Hooyberghs vormt het moederbedrijf en het hart van B&R Bouwgroep. Deze bedrijvengroep, gevestigd in Arendonk, overkoepelt zeventien bedrijven die alle actief zijn in de bouwsector.

Wasserij Tony

Wampenberg 10 A -2370Arendonk

TONY – wasserijservice en textielreiniging is een familiebedrijf met ruim 50 jaar ervaring in de wasserijsector voor bedrijf en particulier.

Arwo-bouw

Hoge Mauw 710 -2370Arendonk

Arwobouw NV gebruikt eigen bouwkranen bij al zijn werkzaamheden. Dit geeft ons veel flexibiliteit en garandeert een vlotte plaatsing op de werf. Onze Munsters ABK 30-55 bouwkraan en Liebherr MK80 zijn mobiele torenkranen die een compacte ...

Almex Interpack

Hoge Mauw 350 -2370Arendonk

ECO is gespecialiseerd in logistieke dienstverlening en in het bijzonder in logistiek met betrekking tot het verpakken van vloeistoffen. ECO staat voor een snelle en flexibele dienstverlening met een gegarandeerde hoge kwaliteitsnorm.

Bouwbedrijf Chappy

Bergen 91 -2370Arendonk

Voor al Uw bouwwerken, verbouwingen, sleutel op de deur. Bouwbedrijf Chappy bvba - Voor al Uw bouwwerken in de Kempen en daarbuiten. Bouwen, verbouwen, bouwonderneming, stenen, badkamer, veranda, stijl, Professioneel, Arendonk, Kempen, Chappy, Belgie

Schippers

Grens 114 -2370Arendonk

Schippers is een innovatieve internationale verkooporganisatie met passion for farming voor een verantwoorde intensieve veehouderij.We leveren een totaalpakket van middelen en diensten om uw bedrijf goed te kunnen managen.

A.g.b.b.

Hoge Mauw 460 -2370Arendonk

Iedere dag opnieuw vormt dit op alle niveaus de uitdaging van de vijftig medewerkers van AGBb INFRA. Bij de start van het bedrijf situeerden onze activiteiten zich in de grond- en afbraakwerken. Sinds enkele jaren leggen we ons met succes volledig.