U zocht op: schoonmaakbedrijf

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Alga Clean

Hertogstraat 54b -1150Sint-pieters-woluwe

Zowel tijdens de week als in het weekend, transformeert ons ervaren personeel, uitgerust met specifiek materiaal, uw bouwterrein in een gebouw, lokaal of woning klaar voor de verwelkoming van zijn nieuwe gastheren.

Amiral Clean Belgium

Puccinistraat 66 -1070Anderlecht

Zelfstandige of bedrijf, als u geraakt wordt door een ramp, of vervuiling uw bedrijf aantast, dan bent u bij ons aan het goede adres voor alle reinigingswerken en reparatie na rampen.

Euroclean

Internationalelaan 55 -1070Anderlecht

Euroclean,lid van de groep Temco Services Industries Inc.(New York USA), sinds 1917 de specialist op het vlakvan schoonmaak (cleaning) en technischedienstverlening (facility services)!

Teleclean

Boondaalse Steenweg 6 -1050Brussel 5

Teleclean is marktleider in het reinigen van informatica-en telefoonparken.Met meer dan 50 jaar ervaring in het vak volgt Teleclean de technologische vooruitgangen op de voet om zijn klanten de meest veilige en innovatieve oplossingen aan te bieden

Iss Facility Services

Congresstraat 35 -1000Brussel 1

In België staat ISS Facility Services bekend als de absolute marktleider in facilitaire dienstverlening. ISS biedt bedrijven en organisaties een ruime waaier van dienstenoplossingen aan: cleaning, office support, property services en catering.

Engie Cofely

Koning Albert Ii-laan 30 -1000Brussel 1

Cofely Services geldt vandaag als marktleider in energiebeheer, langetermijntechnischbeheer en facility management in België. Zo ontwikkelt en implementeert de onderneming innovatieve en duurzame oplossingen voor de industrie, infrastructuur- en...

Makita

Jan-baptist Vinkstraat 2 -3070Kortenberg

Makita is een van de belangrijkste fabrikanten van elektrisch handgereedschap ter wereld, met een jaarlijkse productie van meer dan twintig miljoen machines. Aan de essentie is Makita concentreert zich nog steeds op een dingmachin.

Ess

Louizalaan 480 -1050Elsene

schoonmaakbedrijven

Immoneuf

Waterloosesteenweg 1437 -1180Ukkel

Aurornet

Steenweg Op Waver 554 -1040Etterbeek

Belux Cleaning Services

Anatole Francestraat 115-121 -1030Schaarbeek

Belgoclean

Vooruitgangstraat 409-411 -1030Brussel 3

Mservices Belgium

Humaniteitslaan 415 -1190Vorst

Reiniging van bureau`s & ruitenwasserSpecialiteit: schoonmaak na werkenReiniging van tapijtenBehandeling van parketvloeren, linoleum,marmer en natuursteen Gevelreiniging door hydrogommen enhydrofugatie - Verwiijderen van graffiti.

Maxi Cleaning

Lambroekstraat 9 -1930Zaventem

A.B. Maxi Cleaning heeft een stevige reputatie in de regio opgebouwd. Enerzijds dankzij de correcte service bij onze ruimdienst, ontstoppingsdienst en tankservices.

Immo Dbk 66

Anemonenlaan 2 -1640Sint-genesius-rode

RIOOLINSPECTIE MET KLEURENCAMERARiolen - Toilet - Afvoer - StraatkolkenLedigen septische putten - VetbakkenOnderhoudscontract voor flatgebouwen,scholen en collectiviteiten.Industriële schoonmaakHogedrukreiniging

C.d. Net

Konkelstraat 70 -1150Sint-pieters-woluwe

Onze voornaamste werkzaamheden zijn: Reinigen van kantoren, Reinigen van gemeenschappelijke van gebouwen, Reinigen van ruiten, Reinigen van vast tapijt, Renovatie van marmer, Vervanging van personeel, Verkoop reinigingsproducten en materiaal.

Desintel

Alsembergsesteenweg 873 -1180Ukkel

Desintel in Ukkel zorgt ervoor dat toetsenborden, pc´s en telefoons gereinigd worden. Zoekt u een specialist in computerreiniging, toetsenbordreiniging of de reiniging van uw telefoon? Contacteer Desintel in Ukkel!

Euroneuf

De Fierlantstraat 82-84 -1190Vorst

La Maison Du Nettoyage

Pierre Van Humbeekstraat 33 -1080Sint-jans-molenbeek

Schoonmaak en onderhoud van kantoren, handelsruimtes, boetieks en industriele ruimtes - MdN te Brussel, St-Jans-Molenbeek

Loxam Nv - Hoofdzetel België

Vilvoordsesteenweg 152 -1120Brussel 12

DE nr. 1 van de professionele VERHUUR met een netwerk in België van 14 agentschappen Rental en 1 agentschap Module (modulaire bureelconstructies) + 1 agentschap Rental Luxemburg. Het Rental VERHUUR park omvat +/- 6000 materiëlen en gereedschappen.

Mistral

Dansettestraat 39 -1090Brussel

Schoonmaakbedrijven glazenwasserijen ruitenwasserijen schoonmaak kantoren

Chemical Products R. Borghgraef

Bollinckxstraat 271-273 -1190Vorst

Accueil Competence in cleaning Langues [Français] Nederlands English A propos de RBS Pour en savoir plus Chemical Products R. Borghgraef S.A. offre une large gamme de détergents spécialement développée pour les procédés de nettoyage aqueux. Chemical