U zocht op: selectie personeel

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Strand Associates Consulting

Italielei 88 -2000Antwerpen 1

Strand Associates Consulting is een snelgroeiend adviesbureau gespecialiseerd in de staffing van permanente en tijdelijke projecten in verschillende sectoren: ICT, Project Management, Finance en Supply Chain Manage.

Tbl Management

Napoleonkaai 37-39 -2000Antwerpen

Uw rekruteringspartner - No Cure No Pay!Gespecialiseerd in hooggekwalificeerdekandidaten op zoek naar een nieuweuitdaging. Domeinen waarin we sterk zijn:ICT-Sales & Marketing-Administratie.

V-it

Langegang 14 -2000Antwerpen

We zijn experts in consultancy : wij ondersteunen bedrijven & consultants door de juiste match te maken tussen project en talent.

Dixon & Company

Cockerillkaai 26 -2000Antwerpen 1

Dixon & Company is een partner en specialist in rekrutering. Voor onze kandidaten gaan we op zoek naar de ideale professionele opportuniteit, voor onze klanten vinden we de best passende kandidaat.

Secretary Plus Management Support

Frankrijklei 101 -2000Antwerpen 1

Op zoek naar meertalige en talentvolle assistants? Contacteer één van onze regionale vestigingen.

Usg Finance Professionals Temping

Frankrijklei 101 -2000Antwerpen 1

USG Financial Forces Interim Management isgespecialiseerd in interim-management-oplossingen voor de financiële sector Wijplaatsen financiële experten die zich en gageren voor de duur van het project, viaeen contract van bepaalde/onbep

Inventi

Oude Beurs 30-32 -2000Antwerpen 1

De kernactiviteit van Inventi is bedrijven systematisch in een duurzaam en zorgvuldig begeleid traject doen groeien tot rendabele en professionele verkooporganisaties.

@recruitment

Entrepotkaai 10 A -2000Antwerpen 1

Gepassioneerd over talent.

Wanted Blue Benelux

Oudevaartplaats 22 -2000Antwerpen

Ritmo Interim werd opgericht in 1987 doorBea van Valkenburg en Mimi Van Hunsel. Het eerste kantoor was gevestigd op de Kipdorpbrug te Antwerpen en zij stelden dagelijks zo`n 40 uitzendkrachten tewerk.