U zocht op: selectiekantoor

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Mirna

Kuipersstraat 7 -2000Antwerpen

LINKING: rekrutering en selectie, assessment centers, opleidingen, management development, performance management en advies in HRM. Linking 360° Feedback, Advies in HRM, Adviseren, Assessment Center gericht op commerciële functies (ACC), Coaching, Co

Strand Associates Consulting

Italielei 88 -2000Antwerpen 1

Strand Associates Consulting is een snelgroeiend adviesbureau gespecialiseerd in de staffing van permanente en tijdelijke projecten in verschillende sectoren: ICT, Project Management, Finance en Supply Chain Manage.

Go4jobs

Bourlastraat 3 -2000Antwerpen

Met een verrassend persoonlijke aanpak bieden we jou een job, dichtbij huis, die precies past bij wie jij bent.

Axis Group

Bourlastraat 3 -2000Antwerpen

Vertrouwde HR partner sinds 1996, gekend om zijn kwalitatieve HR-diensten. Wij streven naar de perfecte match tussen werknemer en werkgever.

Usg Finance Professionals Temping

Frankrijklei 101 -2000Antwerpen 1

USG Financial Forces Interim Management isgespecialiseerd in interim-management-oplossingen voor de financiële sector Wijplaatsen financiële experten die zich en gageren voor de duur van het project, viaeen contract van bepaalde/onbep

Wanted Blue Benelux

Oudevaartplaats 22 -2000Antwerpen

Ritmo Interim werd opgericht in 1987 doorBea van Valkenburg en Mimi Van Hunsel. Het eerste kantoor was gevestigd op de Kipdorpbrug te Antwerpen en zij stelden dagelijks zo`n 40 uitzendkrachten tewerk.

Start People

Frankrijklei 101 -2000Antwerpen 1

Start People is er, net als u, van overtuigd dat een soepel human resources management een belangrijke concurrentiefactor vormt voor uw onderneming.