U zocht op: service auto

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Alr Airconditioning

Industrieweg 63 -3583Paal

ALR nv, gespecialiseerd in plaatsing en verkoop van airconditioningsystemen voor personenwagens, heeft reeds meer dan 25 jaar ervaring in deze zeer specifieke branche.

Algeco Belgium

Schoebroekstraat 34 -3583Paal

Algeco, de marktleider in modulaire bouw, units en containers. Contacteer ons voor meer informatie! Meer dan 65 jaar ervaring. Flexibele oplossingen. Actief in 29 landen.Wereldwijde marktleider.

Garage Rabijns

Industrieweg 33-35 -3583Beringen

Lancia : Homepage Votre distributeur Anvers Brabant Flamand Brabant Wallon Bruxelles Flandre Occidentale Flandre Orientale Hainaut Limbourg Liège Luxembourg Namur Grand-Duché du Luxembourg NL Modèles |Services Services Assurances & Finances Après-ven

Advies Training & Logistiek

Sint-janstraat 17 -3583Paal

ATL is een erkend opleidingscentrum (erkenning OCF 102) dat sinds 2011 instaat voor de opleiding Vakbekwaamheid voor chauffeurs met rijbewijs cat C (E).

Hyundai Machines Belgium

Tervantstraat 19 -3583Beringen

H.M.B. NV verzorgt sinds 1990 de verkoop en service van grondverzetmateriaal zoals Graafmachines, Mini/midi Laders, Wielladers, Rupsdumpers en toebehoren.

E En M Motors

Beverlosesteenweg 87 -3583Beringen

E & M Motors is een jong bedrijf dat zich specialiseert in het onderhoud en de herstelling van Volvo`s. Als onafhankelijke Volvo-werkplaats bent u verzekerd van een correcte service tegen een correcte prijs.

Kreapaint

Mulderstraat 2 -3583Beringen

Voor het personaliseren van uw interieur.Uitvoeren van grootschalige schilderwerken.Het toepassen van hygiënische coatingsystemen.Het professioneel plaatsen van alle muurbekledingen.Het professioneel plaatsen van alle zachte vloerbekledingen.

D.s.p.

Deurnestraat 49 -3583Paal

Veolia

Scheepvaartstraat 15 -3583Paal

Suez, de Belgische marktleider in afvalmanagement, is een dienstverlenend bedrijf, dat op een pro-actieve manier, performante oplossingen aanbiedt aan bedrijven, de publieke sector en aan particulieren voor alle soorten afval (inc. gevaarlijk afval).