U zocht op: service auto

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Forrez International

Sint-krispijnstraat 2 -8900Ieper

Dankzij een persoonlijke aanpak, jarenlange ervaring en een gemotiveerd team engageert Forrez zich om de beste oplossingen te bieden voor elke klant.

Powerwheels

Poperingseweg 133 -8900Ieper

Deltran

Oostkaai 4 -8900Ieper

Sinds de overname van Cibus door Leievoeders eind 2018 vormen deze bedrijven een succesvolle tandem met een duidelijke missie: het produceren en leveren van kwaliteitsvolle voeders, gekoppeld aan een klantgerichte service.

Bandenbedrijf Vandekerckhove (q Team Group)

Pilkemseweg 115 -8900Ieper

Met 93 servicepunten en 100.000 banden in stock, verzekert Q Team, de bandenexperts, een globale dienstverlening voor alle typen van banden.

Firma Jos. Vandamme

Oostkaai 21 -8900Ieper

Al meer dan 80 jaar staat de Firma Jos. VANDAMME N.V. in Ieper en ruime omgeving bekend om zijn uitgebreide gamma technische benodigdheden voor industrie en landbouw.Hierbij worden service en kwaliteit hoog in het vaandel gedragen.

Verbiese

Poperingseweg 125 -8900Ieper

Eurotyre is het grootste Europese netwerk van zelfstandigebandenadviseurs. Wij garanderen dat particulieren enondernemingen een perfecte service.Dankzij de meer dan 800 verkooppunten in zeven Europeselanden - waarvan 61 in België.

Pro-advice

Surmont De Volsbergestraat 5 -8900Ieper

Pro-Advice biedt professioneel advies op gebied van alle verzekeringen(levensverzekeringen,auto,brand en familiale,hospitalisatieverzekeringen,...),alle leningen(hypothecair,auto,persoonlijke,...)en alles met betrekking tot sparen en beleggen.

Taxi Leo

Dikkebusseweg 37 -8900Ieper

Rucojet.be

Veurnseweg 21 -8900Ieper

Uw specialist in alle ontstoppingen, reinigen van regenwaterputten.Ook tele-inspectie riolering & ruimdienst!

Pro-cultura

John Kennedylaan 26 -8900Ieper

Voor bedrijven tolken wij, voeren correcties en vertaalwerk uit en organiseren op aanvraag ook taaltrainingen.

Degels-metal

Jaagpad 4 -8900Ieper

Degels Metal , ieper, recyclage, metaalhandel, ijzer, lood, inox, staal, batterijen, zing, accu, schroot, oudijzerhandelaar, leurder, ferro en non ferro, containderdienst

Transics International

Ter Waarde 91 -8900Ieper

Transics is een gepassioneerd, internationaal team van experten in telematica voor de transport- en logistieke sector. We denken en opereren groot: vandaag vinden onze oplossingen hun weg naar talloze Europese transporteurs.