U zocht op: silo

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Q - Linair

Ingooigemstraat 23 -8570Anzegem

Renomax

Lange Winterstraat 2 -8570Anzegem

In de beginjaren waren we volledig bezig met renoveren en het leggen van vloeren. Algauw konden we ons specialiseren in verbouwingswerken en vooral in het steken van grote en kleine staallentelen en speciale metselwerken.

Callplast

Dragonderdreef 11 -8570Anzegem

Callplast - Alucall is gespecialiseerd in de fabricatie en plaatsing van PVC en aluminium buitenschrijnwerk.Daarnaast is Callplast - Alucall als toeleverancier van schrijnwerkers en onderaannemers een betrouwbare en stipte partner.

Ostinox

Nijverheidslaan 10 -8570Anzegem

fabrikant van inox meubelen voor grootkeukens horeca en voedingssector,

Horse Projects

Astweg 2 -8570Ingooigem

Op zoek naar een geschikte landelijke omheining? Dan bent u bij ons ook aan het juiste adres.Wij zijn gespecialiseerd in een houten omheining met diamandkop met 2 of 3 liggers.

Artea

Vichteplaats 28 -8570Anzegem

Artea ondersteunt de klant tijdens de hele bouwfase, van concept tot uitvoering. Als ontwerpbureau en centrale aannemer zijn wij voornamelijk actief in moderne architectuur en interieurvormgeving.

C & V Construct

Jagershoek 2 -8570Anzegem

CV construct te Vichte, alle actviteiten voor zowel nieuwbouw als verbouwing CV construct c v C & V Construct,cenv construct,cv construct,vichte,ramen,deuren,pvc,aluminium,veranda's,zonwering,constructie,buitenzonwering,ballustrade,orangerie,glaswerk

Detrac

Jagershoek 14 -8570Anzegem

detrac biedt een totaal pakket voor bouwprojecten aan. Zowel nieuwbouw als renovatie- en restauratiewerken worden met zorg uitgevoerd binnen uiterst strikte bouwtermijnen en met respect voor een vooraf vastgesteld budget.