U zocht op: sociaal advies

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Sodiwe

Van Benedenlaan 32 -2800Mechelen

SODIWE heeft als erkend sociaal secretariaat meer dan 35 jaar ervaring, en is een sterk groeiende, onafhankelijke en bovenal dynamische dienstverlener.

Debbaut Rudy

Nijverheidslaan 132 -9250Waasmunster

Rudy DEBBAUT ACCOUNTANCY & BELASTINGCONSULTANCY is een onafhankelijk kantoor dat de functie uitoefent van zowel accountant als belastingconsulent. Onze cliënten zijn zelfstandigen, kmo´s, vrije beroepsbeoefenaars en particulieren.

Advocatenkantoor Mattijs, Voet & Co

Donk 54 -2500Lier

Een team van 30 medewerkers actief in Arbeidsrecht & Sociale Zekerheidsrecht, Factuurinvordering en Insolventierecht, Vennootschapsrecht, Handelspraktijken Fiscaal recht ... Vestigingen in Lier en Mechelen.

Boekhoudingskantoor Bert De Greef

Borsbeeksebinnenweg 96 -2640Mortsel

Wij verlenen alle diensten aan zelfstandige ondernemers die actief zijn in diverse sectoren.Tot onze opdrachten behoren alle taken en wettelijke verplichtingen met betrekking tot boekhoudkundig beheer en organisatie.

Agoria

Filip Williotstraat 9 -2600Berchem (antwerpen)

De dienstverlening van Agoria is opgebouwd rond drie pijlers: ondernemersadvies, business development en de creatie van een optimaal ondernemingsklimaat. Als lid geniet u bovendien tal van exclusieve kortingen en andere voordelen.

Arenberg Antwerpen

Arenbergstraat 24 -2000Antwerpen 1

Wij willen voor ondernemers, organisaties en vrije beroepen eenvoud, zekerheid en tijdswinst waarborgen op het vlak van tewerkstelling en sociale wetgeving.

Acerta Kinderbijslagfonds

Grote Peperstraat 4 -9100Sint-niklaas

Acerta is een toonaangevende, moderne en dynamische sociale dienstengroep voor professionals en particulieren. Acerta zoekt in zijn partnership met de klant samen naar krachtige oplossingen.

Acerta Sociaal Verzekeringsfonds

Van Benedenlaan 73 -2800Mechelen

Acerta is een toonaangevende, moderne en dynamische sociale dienstengroep voor professionals en particulieren. Acerta zoekt in zijn partnership met de klant samen naar krachtige oplossingen.

Xerius Sociaal Verzekeringsfonds

Brouwersvliet 4 -2000Antwerpen 1

Xerius is een familie. Vanaf de lente van 2007 is Xerius de nieuwe familienaam van de vier organisaties die tot dan actief waren onder de gemeenschappelijke noemer Sociale Verzekeringsgroep VEV.

Tempera

Lovelingstraat 62 -2060Antwerpen

Tempera Home home arbeid sociaal beleid opdrachtgevers vacatures contact Tempera staat voor toegepast studiewerk Het zorgt voor wetenschappelijk onderbouwd en onafhankelijk advies over arbeid en sociaal beleid. In deze domeinen werkt Tempera vooral v

Acerta Verzekeringsfonds

Italielei 1 -2000Antwerpen 1

Welkom | Bienvenue Acerta is een toonaangevende, moderne en dynamische sociale dienstengroep met vestigingen in gans Vlaanderen en Brussel. Klik hier en maak kennis met het aanbod van Ondernemingsloket, Sociaal Verzekeringsfonds, Sociaal Secretariaa

Aka Fiducia

Oude Steenweg 15 -2530Boechout

Aka Fiducia biedt een uitgebreid dienstenpakket aan ter ondersteuning van uw dagelijks management. Wij gaan voor kwaliteit, een snelle opvolging en een correcte toelichting van de gemaakte resultaten.

Sociaal Advies

Lindelei 11 -2620Hemiksem

Webpage SOCIAAL ADVIES NV Lindelei 11, - 2620 HEMIKSEM T : 03 /887.75.06 - F : 03 /887.00.43 - E-mail : frans.devos@portima.be CBFA n° 11982 Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar ben ik een specialist in verzekeringen en sta ik eerst en vooral aan d

Road To Grow

Timmerdonckstraat 6 -2650Edegem

Maryteo

Ellebroecken 2 -2640Mortsel

Balstru

Langevelde 34 -1785Merchtem