U zocht op: sociaal advies

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Arenberg Antwerpen

Arenbergstraat 24 -2000Antwerpen 1

Wij willen voor ondernemers, organisaties en vrije beroepen eenvoud, zekerheid en tijdswinst waarborgen op het vlak van tewerkstelling en sociale wetgeving.

Xerius Sociaal Verzekeringsfonds

Brouwersvliet 4 -2000Antwerpen 1

Xerius is een familie. Vanaf de lente van 2007 is Xerius de nieuwe familienaam van de vier organisaties die tot dan actief waren onder de gemeenschappelijke noemer Sociale Verzekeringsgroep VEV.

Acerta Verzekeringsfonds

Italielei 1 -2000Antwerpen 1

Welkom | Bienvenue Acerta is een toonaangevende, moderne en dynamische sociale dienstengroep met vestigingen in gans Vlaanderen en Brussel. Klik hier en maak kennis met het aanbod van Ondernemingsloket, Sociaal Verzekeringsfonds, Sociaal Secretariaa

Desire De Lille

Schrijnwerkersstraat 16 -2000Antwerpen

Désiré De Lille is een tearoom in hartje Antwerpen waar je het hele jaar door kan genieten van verse wafels, pannenkoeken, smoutebollen en de bekende Lacquemants. Naast de tearoom vind je de Désiré De Lille specialiteiten ook terug op kermissen.

Centrale Der Werkgevers Aan De Haven Van Antwerpen

Brouwersvliet 33 -2000Antwerpen

Cepa-dienstengroep is vr alle sectoren uwpartner vr HR-ondersteuning, payroll, externe dienst preventie en bescherming enkinderbijslag-Hij biedt zelfs ondersteu-ning & info bij behandeling v gevaarlijkegoederen.