U zocht op: software

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


4 All Solutions

Stationsstraat 23 -8780Oostrozebeke

Het aanreiken van IT-oplossingen voor ondernemingen actief in de vastgoedsector (makelaar, bouwpromotor, projectontwikkelaar, ...).Wij streven er naar Uw aanspreekpunt zijn waar U altijd terecht kan indien U op zoek bent naar een oplossing.

Delacom

Kapel Milanendreef 19 -8550Zwevegem

Wij leveren ICT diensten aan de KMO. Wij installeren, onderhouden en beveiligen uw netwerk.

Able Informatique

Zakske 16 -8000Brugge

Admiralsoft is gespecialiseerd in verkoop en installatie van bedrijfssoftware. Van CRM paketten tot facturatie software.

Deduco Europe

Beneluxpark 33 -8500Kortrijk

DeDuCo Europe is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling en de implementatie van hoogst efficiënte `Customer Relationship Management`-softwareoplossingen voor de West-Europese markt.

Computercenter

Sint-idesbaldusstraat 29 -8630Veurne

Computercenter bvba, gelegen te Veurne, is al 28 jaar aanwezig in de ICT-sector en levert totaaloplossingen aan kleine ondernemingen: servers, cloudtoepassingen, computers & randapparatuur, financiële & commerciële programma’s op maat,…

Stonewood Systems

Ruddervoordsestraat 17 -8210Zedelgem

Stonewood Systems is een specialist in de automatisering van het voedingsbedrijf FoodMaster (ERP-software voor administratie & tracering), hardware (computers, servers, ...) en specifiek materiaal voor de voedingssector (weegschal

Centric Belgium

Siemenslaan 12 -8020Oostkamp

Centric Belgium is een belangrijke speler in de Belgische IT-markt met 700 medewerkers en een omzet van 90 miljoen euro. Centric Belgium bedient zo’n 1000 klanten in België, van KMO’s tot multinationals.

De Du Co

Doorniksesteenweg(kor) 214 -8500Kortrijk

Welkom op de website van deduco dé referentie voor de fmcg-crm-markt crm, crm, fmcg, fmcg, crm-fmcg, field force automation, sales force automation,callcenter automation, marketing automation, key account automation, vending automation, deduco, dedu...

Alfa Solutions

Processiestraat 2 -8790Waregem

Alfa solutions is al meer dan 25 jaar een betrouwbare IT-partner voor heel wat ondernemingen. Onze toekomstgerichte visie en ons langetermijndenken maakt van ons een soliede metgezel voor uw IT-infrastructuur, databescherming, enz.

Jumbo Computers

Oudenaardsesteenweg 29 -8500Kortrijk

ERP-software voor commercieel-administratief beheer (handel, distributie); projectbeheer en productiebeheer. AVIS en PrAVIS. Geavanceerde systemen voor toegangscontrole, tijdsregistratie en personeelsbeheer. Krachtige Business Intelligence tools.

Sercu Kantooruitrusting En Automatisering

Brugsesteenweg 380 -8800Roeselare

Sercu is uw specialist voor alle benodigdheden op kantoor. Van boekhoudsoftware en ERP systemen tot hardware als printers en computers.

Data - In

Liebaardstraat 8 -8792Waregem

Vanaf nu kunt u vanuit [EZ-Account] rechtstreeks etiketten afdrukken naar een Dymo Label printer. Vanuit de modules [Klanten], [Leveranciers], [Artikels], [Dossierbeheer], [Commercieel beheer] kunnen met een eenvoudige klik met de

Abo Service

Vaartdijkstraat 19c -8200Brugge

Software voor boekhouding en facturatie, webshop, nieuwsbrief en CMS., Gebruiksvriendelijke boekhouding voor de zelfstandige en KMO. Boekhouding - Facturatie - Webshop - Home

Vens & Thiers Machines

Waterven 12 -8501Heule

Vens & Thiers vormt samen met Klingelnberg – Klauss uit Nederland de groep Omtimat, actief in de handel van houtbewerkingsmachines. Samen verdelen zij exclusief de machines van de Duitse Homaggroep in Benelux.

Unit4 C-logic

Rijselstraat 247 -8200Sint-michiels

Met de business software Unit4 Venice voert u uw boekhouding, facturatie en klantenbeheer met een glimlach! De handige functionaliteiten van Venice zorgen voor administratieve vereenvoudiging zodat u snel en efficiënt uw boekhouding, facturatie, ....

Compuboek

Kortrijkstraat 341 -8560Wevelgem

Compuboek is gespecialiseerd in het in kaart brengen van uw logistieke en financiële processen. Wij begeleiden in proces- en documentflow en ontwikkelen de oplossingen op maat.

P.v.o.-partners Voor Ondernemers

President Kennedylaan 9 -8500Kortrijk

PVO verstrekt advues aan ondernemingen bij de optimalisatie van bedrijfsprocessen, zowel in productie, logistiek als in administratie. Verzorgt ook opleidingen.

Sym3

Jules Lagaelaan 15 -8800Roeselare

SYM3=oplossingen voor al uw IT-noden. Specialist in ERP,ondersteund door HW & netwerkinfrastructuur.

Guideline Belgium

Rijselstraat 231 -8200Sint-andries

Guideline levert oplossingen voor het beheren (PIM) en automatisch publiceren (DBP/CMP) van productinformatie naar papier en internet.

Artilium

Vaartdijkstraat 19 -8000Brugge

artilium :: unify communication Get in Touch Welcome to Artilium.com Mobile: MVNO Solution The ARTA platform enables operators to extend networks to add new brands, and packages with SMS, low-cost calls, music, competitions, video & more Read the W

Use It Group

Molenweg 9 -8377Zuienkerke

Bouwsoftware voor alle sectoren in de bouw. Eenvoudig en renderend. Bouwsoftware voor alle sectoren. Eenvoudig en renderend. bouwsoftware bouwsoft bouw aannemer software calculatie project prijsaanvragen dossierbeheer offertes fakturen fakturatie fac

Trustteam

Evolis(kor) 78 -8500Kortrijk

Bij Trustteam kunt u terecht voor een breed, nagenoeg volledig scala aan IT-producten en diensten. Met eigen, volledige redundante datacenters implementeert Trustteam innovatieve en kwalitatieve oplossingen voor kmo’s in de cloud.

Faces Of Content

Paul Parmentierlaan 46 -8300Knokke-heist

Marketshare | Content Management Advies en vergelijk van CMS leveranciers

M.i.d Software Engineering

Braamakkerstraat 53 -8540Deerlijk

In het jaar 1992 werd de firma M.I.D. Software Engineering opgericht en heeft zich een aantal jaren onderworpen aan research, ontwikkeling en de productie van maatwerk, onderhouds/ruiten - pakket, voor de schoonmaakbedrijven.

Nedgraphics

Gentseweg 242 A -8792Desselgem

NedGraphics levert software voor de fashion industrie en meer

Aprosoft

Bilkhagelaan 41 -8790Waregem

Handel in kantooruitrusting en computers | computeradviesbureaus

Informatics Learning & Development Center

Deken Degryselaan(kor) 34 -8500Kortrijk

Ildc your partner in project management...

Jsoft

Holdestraat 21 -8760Meulebeke

Software voor het tekenen van elektrische en sanitaire schema´s.

Fly By Wire

Diksmuidse Heerweg 22.0001 -8200Sint-andries

Het is onze missie om menselijke interactie te verhogen door innovatieve en proactieve ICT communicatiemiddelen aan te reiken. Fly By Wire houdt zijn beloftes en gaat tot het uiterste voor de klant.

Infoflow

Dokter Lauwersstraat(kor) 2 -8500Kortrijk

InfoFlow specialiseert zich in het aanbieden van software oplossingen op maat met betrekking tot efficiënt beheer van bedrijfsinformatie. In de meeste gevallen komt dit neer op het informatiseren van bedrijfsprocessen.

Pure Solutions

President Kennedypark 11a -8500Kortrijk

Business Intelligence? Pure Solutions!Op basis van Business Intelligence en Business Discovery maakt u strategische, tactische en organisatorische beslissingen die uw bedrijfsvoering verbeteren en efficiënter maken.

Bizziware

Beverenstraat 131 -8810Lichtervelde

Bizziware is een jong en professioneel ICT bedrijf met als kernactiviteiten het maken van maatsoftware en het uitvoeren van consultancy opdrachten.

Allmark

Grote Leiestraat 117 -8570Anzegem

ALLMARK beschikt over een groot assortiment aan industriële en technische labels. Onze producten zijn inzetbaar in diverse sectoren zoals voeding, elektrotechniek, automotive, elektronica, apparatenbouw, petrochemie.

Eurocom Software

Slabbaardstraat-noord 64-66 -8870Izegem

Christiaens

Passendalestraat 199 -8980Zonnebeke

Christiaens is een full service IT-leverancier. Onze ervaren medewerkers implementeren Microsoft Dynamics 365 Business Central en IT-infrastructuur bij kleine en middelgrote organisaties.

Winking

Dorpsstraat 57 -8680Koekelare

Winking levert als softwareconstructeur administratieve bedrijfstoepassingen voor kleine en middelgrote ondernemingen. Met de mailingsoftware OPTIsend bieden we een oplossing voor het corresponderen naar een doelgroep.

Vivaldi Software

Engelse Wandeling(kor) 2 -8500Kortrijk

Vereenvoudig je organisatie met het flexibele BizzMine workflow platform.

Digicreate.be

Baron Ruzettelaan 222 -8310Brugge

Digicreate.be is een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in webdesign. (c) 2001 Digicreate.be bvba - All rights reserved digicreate.be bvba,webdesign,webhosting,assebroek,brugge,website,internet,animation,animatie,flash,interactive webdesign,in

A@s.com

Rijselseweg 28 -8900Ieper

gsi informatix computers telecom mobistar telenet hp ieper ypres internet it informatica tft flatscreen scherm muis klavier monitor gsi informatix | computers informatix telecom | ieper

De Clercq Philippe

Sint-eloois-winkelsestraat 37 -8800Oekene

Tony Custers

Kortrijkstraat 464 -8930Menen

Tony custers Sinds 1990 actief als softwareleverancier voor de KMO bieden we U: Software voor administratieve toepassingen ( Boekhouding, facturatie, stockbeheer enz..) Maatwerk voor specifieke toepassingen ( Barcode, SalesActies enz.. ), geïntegreer

Digicamm

Gistelsteenweg 217 -8490Jabbeke

Digic@mm kan een particulier of een ondernemer zeker helpen, van aansluiting op internet tot en met de uitbouw en onderhoud van verzorgde websites. Bovendien staat bij Digic@mm advies, begeleiding, volledige uitleg en kwaliteit hoog in het vaandel.

Main Tware

Kabeljauwstraat 13 -8460Oudenburg

MainTware , Uw specialist voor CMMS en Service Management software

Cognistreamer

Engelse Wandeling(kor) 2 -8500Kortrijk

Indie Group (sinds begin 2006 de nieuwe naam van Point X), ontwikkelt maatwerk digitale interactieve applicaties internetsites, extra- en intranet, gaming, educatieve software, collaborative tools, web 2.0 applicaties, ...

Management Accounting & Control Software Report

Stationsstraat 97 -8930Menen

MACS Report is een beleidsinstrument dat met boekhoudkundige informatie toegankelijke en overzichtelijke rapporten maakt. Het is een software voor strategisch bedrijfsbeheer, waarbij de gegevens maandelijks worden opgevolgd.

Q2c

Vaartdijkstraat 19 -8200Brugge

Q2C-ERP software op maat van uw bedrijfVan offerte tot factuur, beheers uwadministratie-Contactbeheer, mailing,facturatie, artikelbeheer, voorraad,dispatching, agenda en taken

Naert - Bureau

Monnikenwerve 46-48 -8000Brugge

Verhuur, verkoop en onderhoud van kantoormachines (printers, kopieermachines, faxen en multifunctionals). U kunt bij ons ook terecht voor toners en cartridges aan de scherpste prijzen. Naert Bureau Brugge: Verhuur, verkoop en onderhoud van kantoorma

Atil

Nijverheidsstraat 5 -8800Roeselare

Het verheugt ons te kunnen optreden als een GLOBALE ADVISER IN INFORMATICA en tot hun rendabiliteit en groei effectief te kunnen bijdragen.

Compufit

Elisabethlaan 441 -8400Oostende

CompuFit levert en ontwikkelt softwareoplossingen voor (zelfstandigen) (para)medici en instellingen (ziekenhuizen, medische huizen, revalidatiecentra, rust- en verzorgingstehuizen, ...).

Vandenbussche

President Kennedypark(kor) 16a -8500Kortrijk

Vandenbussche n v home page vandenbussche n.v. home pag vandenbussche n.v.,vandenbussche,engineering, cad, cam, cim, software, cam2000, cam3000, cim2000, tool2000, unfold, planning, optilen, nesting, machining, 3d, 2d, postprocessor, cutting optimiza...

Planet Winner

Bossuytlaan 49 -8310Brugge

We passen de Winner Hotel Software-functionaliteit voortdurend aan op basis van de feedback van onze klanten: uw mede-hoteliers.

Astena

Torhoutsesteenweg 304 -8210Veldegem

Astena is een softwarebureau op maat van de KMO en vormt de schakel tussen Microsoft Dynamics en U.

Genius

Stationsstraat 37 -8850Ardooie

Genius levert complete kantooroplossingen; van een telefoonaansluiting en telefooncentrale tot een internetaansluiting en IP telefonie, van printserver tot webserver, van printer tot computer, copiers en scanners.

Easy-services

Doelstraat 21 -8770Ingelmunster

NULL

Advodata Computer Service

Stoktmolenstraat -8700Tielt

Eenvoudige en overzichtelijke advocatensoftware. Werk efficiënter, win tijd, behoud het overzicht en maximaliseer uw winsten met Advodata, de pionier in advocatensoftware sinds 1989.Geniet van deze functionaliteiten, specifiek

Ets-informatics

Ringlaan 11 -8520Kuurne

ETS-Informatics staat zowel als producent van administratieve software als op gebied van hardware/netwerk garant voor kwalitatieve, moderne en betaalbare oplossingen. Na levering verzorgen wij een correcte en vlotte service.

Conxion

Hoogstraat 134 -8540Deerlijk

Hardware, software, cloud, telecom, netwerk, bekabeling, printers, randapparatuur, mobiele telefonie en internet, beveiliging, back-up, consultatie, opleiding en services, boekhouding, document management

Centric Oostkamp

Siemenslaan 12 -8020Oostkamp

Orqua is een toonaangevend IT consultancy bedrijf dat top organisaties, actief in een breed scala aan markten, ondersteunt met uiterst professionele en betrouwbare freelance consultants.

Eos

Guido Gezelleplein 2 -8620Nieuwpoort

Syx Automations

Rozendaalstraat 53 -8900Ieper

SYX AUTOMATIONS, met hoofdzetel te Ieper en filiaal in Nijkerk (NL) is marktleider in de Benelux betreffende software- en automatiseringsoplossingen voor de recreatiewereld.Syx Automations is reeds 25 jaar een gewaardeerd ICT be

Jade

Frascatilaan(kor) 12 -8500Kortrijk

Jadesoft - .NET database software op maat

Easypay

Nijverheidsstraat 16 -8760Meulebeke

EASYPAY wil een belangrijke bijdrage leveren tot een kwaliteitsvol, professioneel beleid van ondernemingen en organisaties en is hiervoor een marktgedreven alles-omvattende dienstverlener en een volwaardige partner op het vlak van personeelsbeheer.

Deba Invest

Gistelse Steenweg 291 -8200Brugge

Immo Bricx Vastgoed Brugge Vlaanderen België - Immobilien gids / Bent U op zoek naar een Immo Kantoor in Uw streek ? 1 adres: Immobiliengids.be by ncc+ Immo Bricx Vastgoed - Brugge Vlaanderen België - powered by immobiliengids.be

Cat-solutions

Bavikhoofsestraat 78 -8530Harelbeke

CAT-Solutions adviseert, ontwikkelt en implementeert ERP-oplossingen voor verschillende sectoren.

Robot Systems Services

Pinksterbloemhof 43 -8301Knokke-heist

Dekimo

Abdis Agnesstraat(mar) 1 -8510Kortrijk

Dekimo heeft 30 jaar ervaring op vele gebieden b.v. Automotive, elektronische industrie, telecom, vermogenselektronica, farma, medisch, internettoepassingen,

Calewaert

Zuidforeest 20 -8800Roeselare

Hendrickx Kreative

Predikherenstraat 1 -8750Wingene

Hendrickx Kreative gaat voor betaalbare kwalitatieve producten met bijhorende service. Wij zijn officieel partner van Fujitsu, HP, Sonicwall, Symantec, Sophos, Konica Minolta en Microsoft. Hiernaast staan wij ook open voor info, verkoop en herstel

Robosoft

Rozendaalstraat 6 -8900Ieper

Robosoft is een van ´s werelds toonaangevende ontwerpers van CNC-controles en software voor plaatwerk werkende toepassingen, zoals buigen, ponsen, laser / plasmasnijden.

Pc Studio

Dorpsstraat 52 -8680Koekelare

PC-Studio The Difference in IT, Exellent-IT Partner. computers, laptop, notebook, HP, Telenet, windows, vakman, pc, netwerk, wireless, wlan,webdesign, webhosting, webservers, linux, comfort, comfortcard, compu-at-home.

Setec

Gotevlietstraat 18 -8000Brugge

:: SETEC :: The power to control the motion nederlands - français SETEC

Tmssoftware.com

Roeselarestraat 180 -8560Wevelgem

TMS software, opgericht in 1995, is een softwareontwikkelingsbedrijf gespecialiseerd in: software op maat.