U zocht op: specialist airco

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


E.p.s.v.

Varenstraat 102 -3530Houthalen-helchteren

E.P.S.V. te Houthalen-Helchteren is de specialist in verlichtingsapparatuur. Tevens zijn we de specialist in algemene elektriciteitswerken. Wij garanderen steeds een vakkundig advies, een perfecte afwerking en een snelle opvolging.

Deholi

Centrum-zuid 2607 -3530Houthalen-helchteren

Deholi is als dynamisch interieurbouwbedrijf dé specialist bij uitstek in schrijnwerk, interieurbouw, maatwerk en totaalinrichting. Dit zowel voor nieuwbouw- als renovatieprojecten. Ons team kan snel en accuraat een project realiseren.

Timmers Gastechniek

Maasveld 4 -3530Houthalen-helchteren

gas herstellingen onderhoud onderhoudscontracten contracten gastechniek gasketels condensatieketels limburg houthalen timmers advies specialist alle merken gasverwarming gastechnieker gas centrale verwarming junkers vaillant buderus

Piet Luys & Partners Industriele Bouwonderneming

Centrum-zuid 2067 -3530Houthalen-helchteren

Piet Luys industriebouw.Succes en vertrouwen door een familiaal bouwbedrijf. Wij luisteren wel eerst naar U en zijn beschikbaar, bereikbaar. Wij investeren in onze relatie, niet alleen in het begin als U client wordt, maar ook op lange termijn.

Hobe België

Centrum-zuid 2403 -3530Houthalen-helchteren

Specialist in gevelbepleistering en geveldecoratie. Isolatie en fittings, hoogwaardige afwerkingen,

Van Baelen

Grote Baan 570 -3530Houthalen-helchteren

Uw woning- of badkamerrenovatie, totaalconcept of niet, WIJ ZIJN ER.1 aanspreekpunt voor uw hele renovatie zonder zorgen!Uw project en/of eigen wellness in goede handen.