U zocht op: specialist hout

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Miss Baeten Industriele Schilderwerken

Lammerdries 24b -2250Olen

MISS, specialist voor industriÔle straal- en schilderwerken op werven en in eigen atelier. MISS stralen, straalwerken, schilderen, schilderwerk, industrieel, verven, coating, constructies, renovatie, metaalconstructie, verf, antiroest, anti-corrosie

Miss Cleaning

Lammerdries 24 B -2250Olen

MISS, specialist voor industriOle straal- en schilderwerken op werven en in eigen atelier. MISS stralen, straalwerken, schilderen, schilderwerk, industrieel, verven, coating, constructies, renovatie, metaalconstructie, verf, antiroest, anti-corrosie

A & C Noyens

Lammerdries-zuid 16 -2250Olen

A&C NOYENS, Uw specialist voor aanhangwagens, opleggers en vrachtwagenopbouw op maat.

De Pooter

Lichtaartseweg 105 -2250Olen

De firma De Pooter uit Olen is de specialist op het gebied van brandbeveiliging van grote gebouwen.We staan in voor de installatie en het onderhoud van Sprinklerbrandbeveiligingssystemen.

Novatech International

Industrielaan 5 B -2250Olen

Welcome, Ongeveer 7 jaar geleden introduceerde Novatech het product TEC 7 op de Belgische markt. Dat betekende onmiddellijk het begin van de weg naar succes, de weg die de firma Novatech nog steeds aan het ontdekken is.

Concrete House

Industrielaan 22 -2250Olen

Sinds 2004 is bouwonderneming CONCRETE HOUSE de specialist in prefab bouwen van betonwoningen, projectbouw, kantoren, handelspanden, en praktijken.

Bern Aqua

Hagelberg 3 -2250Olen

BernAqua NV has taken an important step by integrating the international InVivo NSA group, specialist in animal nutrition and health.

Betonwerken Puts

Hoogbuul 57 -2250Olen

Uw specialist betonnen kelders voor industrie, landbouw en privé!

Van Vlerken Totaalbouw

Bulestraat 24 -2250Olen

Uw specialist in nieuwbouw en renovaties

Miss Cleaning

Lammerdries 24 -2250Olen

M.I.S.S.NV is specialist in industriële straal en schilderwerken op de werf en in eigen atelier. Wij bieden een kwalitatieve, flexibele en veilige oplossing voor al uw straal- en schilderwerken. Team van 45 enthousiaste schilders.

Plukon Convenience Olen

Industrielaan 13 -2250Olen

Plukon Food Group staat als producent van pluimveevlees en maaltijden midden in een maatschappij die vraagt om een evenwichtige balans tussen mens, dier, milieu en winstgevendheid.i