U zocht op: spoelen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Ecofest

Borsbeeksebrug 34 -2600Berchem (antwerpen)

Ecofest vzw is in 2004 begonnen met een focus op duurzaamheid binnen de evenementensector

Smeg Belgium

Schoonmansveld 12 -2870Puurs

Smeg is een Italiaans familiebedrijf dat design keukenapparatuur produceert. Voor Smeg dient design in de eerste plaats om een product een identiteit te geven; keukenapparatuur met een belevenis. hoge prestaties, interpretaties van behoeftes.

Fenixs Steel

Noorderlaan 29 -2030Antwerpen

FeNiXS Steel is een aandeelhouder en een wereldwijde handelaar in roestvrij staal. Wij zijn gespecialiseerd in overtollige primaire en tweede keus materialen van Europese fabrieken en servicecentra.

Ecomax By Hobart

Industriestraat 6 -1910Kampenhout

De Ecomax vaatwasmachines worden uitsluitend via dealers aangeboden. Bent u een dealer en wilt u meer weten over de mogelijkheden, neemt u dan snel contact op. Wij informeren u graag over de voordelen van het Ecomax dealerschap.

Hobart Belgium

Industriestraat 6 -1910Kampenhout

Als leverancier en fabrikant van duurzame en functionele vaatwas- apparatuur, beschikt HOBART BELGIUM over alle kennis om u te adviseren én een oplossing op maat te bieden.

Koning & Hartman

Woluwelaan 31 -1800Vilvoorde

Met ruim 550 medewerkers levert Koning & Hartman producten en diensten voor met name industriële, telecom, water- en energie-infrastructuren; totaaloplossingen waarmee de bedrijfsprocessen van onze opdrachtgevers sneller, beter en goedkoper worden.