U zocht op: sport

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Rivanco

Blarenberglaan A21 -2800Mechelen

Agendas geschenken gadgets relatiegeschenken incentives geschenkcheques promotieartikelen gadgets publicitaire gadgets tombola artikelen notitieboekjes zakboekjes foorartikelen

Sodexo

Pleinlaan 15 -1050Brussel 5

Sodexo biedt haar klanten verschillende motivatietools aan. De papieren en elektronische maaltijdcheque, de cadeaucheque, de ecocheque, de sport en cultuurcheque, de dienstencheque, Salesprize en ook Vivaboxes.

Fichet Security Solutions Belgium

Leuvensesteenweg 555 -1930Zaventem

Dankzij jarenlange ervaring in de beveiligingswereld, heeft Fichet Security Solutions een ongeëvenaarde expertise op het gebied van veilige opslag van waardevolle goederen, beveiliging van (bedrijfs)terreinen, toegangscontrole en safes.

Segaf

Handzamestraat 4 -8610Kortemark

SEGAF levert en plaatst afsluitingen, poorten en automatisatie in gans Vlaanderen en Brussel. Afsluitingen, schuifpoorten, draaipoorten, omheiningen, poorten, poort, draaipoort, draaipoorten, schuifpoort, schuifpoorten ...

Fläktgroup Belgium

Dobbelenbergstraat 7 -1130Brussel

We streven ernaar om de voornaamste strategische partner voor intelligente energie-efficiënte en kritische luchtbehandelingsoplossingen te zijn

M. Vandenabeele

Kortrijkstraat 174 -8770Ingelmunster

Vandenabeele is een van de enkele toonaangevende bedrijven in België wat betreft het leveren van producten en diensten in de automotive, bouw en industriële sector.Onze producten en systemen dragen bij aan het creëren van comfortabele, propere ...

Jesco Auto Training School

Ooievaarsnest 33 -2870Ruisbroek (antwerpen)

Verkeersveiligheid is erg belangrijk. De economische en sociale kost van ongevallen is immens ! Een aangepaste opleiding door specialisten is dé stap naar een veiliger verkeer voor u, uw medewerkers, uw familie, ... voor iedereen.

Hansgrohe

Internationalelaan 55k -1070Anderlecht

Hansgrohe: leader in douches, keuken- en badkamerkranen die kwaliteit, design en innovatie verenigen. De ideale partner bij de bouw of renovatie van uw keuken en badkamer.

Ara

Bouwelven 4 -2280Grobbendonk

Ara Nv is gespecialiseerd in hoogwaardige transferdruk voor een brede waaier van toepassingen op sport-, werk- en promotionele kledij, en sublimatieprints (bulk).

Betmanbegins

Olympiadelaan 13 -2980Zoersel

Betman heeft ongeveer vijf jaar full-time bij een online bookmaker gewerkt in Londen. In de tussentijd combineerde hij dit werk met zeer intensief onderzoek doen om winstgevende weddenschappen te zoeken.

Automatic Spraying Systems

Wolfstraat 68 -3570Alken

AUTOMATIC SPRAYING SYSTEMS BVBA is gespecialiseerd in fonteintechnieken en beregeningstechnieken. Zowel het particuliere als het industriële gamma van fonteinen wordt door AUTOMATIC SPRAYING SYSTEMS geïnstalleerd. Voor het industriële gamma geniet he

Inkart

Ooievaarsnest 33 -2870Puurs

Inkart is 17 jaar jong ! Méér dan 6.000 business events organiseerden we al voor kmo’s en multinationale bedrijven. Inkart kartingevents zijn de ideale manier om klanten te entertainen, prospecten te verwennen en medewerkers te belonen.

Triotrade

Jan Van Gentstraat 29-31 -2000Antwerpen 1

Triotrade, uw partner voor bedrijfskleding, promotiekleding, horecakleding, gadgets en relatiegeschenken. Wij bieden allerhande textiel en gadgets aan op maat van bedrijven, organisaties, sportclubs, jeugdbewegingen, ..

Outside Travel

Gasthuisstraat 28 -8970Poperinge

Welkom bij Outside Travel, hét reisbureau uit Poperinge, die aktieve vakanties organiseert in binnen- en buitenland. Bij ons kan je terecht voor aktieve skivakanties voor gezin, jeugd of scholen. Ook organiseren wij outdoor-aktiviteiten, op maat gema

Duranet

Stationsstraat 107 -8400Oostende

Onze producten bieden milieuvriendelijke oplossingen voor het beschermen en afschermen van mensen, dieren, planten en materialen. Ze worden toegepast in de bouwsector, de industrie, de transportsector, de milieutechnische sector, de land-en ...

Himrey Screen

Torhoutsesteenweg 228 -8210Zedelgem

Uw partner in zeefdruk & digital printing: Textieldruk tot 6 kleuren, Digital printing: groot formaat stickers, spandoeken, werfborden, Grafische zeefdruk & digital printing, Stickers: voor promotie en langdurig gebruik, Werfborden: van 1 tot 10 mm.

Asl Racketsport & Spel

Schoonderbeukenweg 15 -3202Rillaar

Als racketsport -en spelwinkel gelegen te Rillaar geven wij persoonlijk advies op maat.Na jaren actief te zijn in de badmintonwereld hebben we ons gamma uitgebreid met padel, tennis, tafeltennis en gezelschapsspellen.

Domo Sports Grass

Industriepark-west 43 -9100Sint-niklaas

Domo® Sports Grass is het kunstgrasmerk voor sporttoepassingen van Sports & Leisure Group NV. Ons bedrijf ontwikkelt, produceert, verkoopt en installeert wereldwijd hoogkwalitatief kunstgras.

Derriks

Jesserenplein 4 -3840Borgloon

De openbare sector, sportclubs en particulieren beschouwen ons als de ideale partner voor de aanleg, de renovatie en het onderhoud van sportterreinen.

Geldinzamelen.be

Karnemelkstraat 1 -9551Ressegem

Het doel van Geldinzamelen.be is het voorzien van kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen om zo de winst van scholen, sportclubs, jeugdbewegingen, vzw’s en particulieren te maximaliseren en de voorziene doelstellingen te bereiken.

M.c.h.

Steenweg Buda 94 -1830Machelen (brab.)

SUPATURF SPORTS BELGIUM, is sinds 1999 actief in België als importeur en fabrikant van belijningsmachines en verf voor alle sportvelden, sportartikelen en sportinfrastructuur. Producten voor het onderhoud en de uitrusting van sportvelden.

Yellow-red Kv Mechelen

Kleine Nieuwedijkstraat 53 -2800Mechelen

KV Mechelen is de legendarische voetbalploeg uit de Belgische eerste klasse. Kom op Malinwa kijken naar je favoriete clubiconen!

Multiwear

Sellekaertsstraat 20 -3900Overpelt

Multiwear heeft ruim 15 jaar ervaring in beroepskleding en sportkleding. Als expert op het gebied van horecakleding, kokskledij, wielerkleding, sportkledij of promotextiel doen we er alles aan om onze klanten de beste service te geven.

Jurgen Van Hover

Kareelstraat 102 -9300Aalst

Van Hover Concept is als enige in België gespecialiseerd in autosportmarketing. Wij regelen voor u een professionele sponsoring in de autosport en vormen een rechtstreekse link tussen uw bedrijf en de vele CEO`s in de wereld van de racerij.

Maximum Image

Damstraat 164 -9180Moerbeke-waas

Maximum Image - uw partner voor bedrijfskleding, promotiekleding, gadgets en relatiegeschenken.

Iceflame

Oude Brugsepoort 105 -9800Deinze

ICEFLAME IS EEN TEXTIELDRUKKERIJ en RECLAME-ATELIERdat een snelle, propere en kwalitatieve service aanbiedt aan: - bedrijven - zelfstandigen - sportverenigingen - scholen - jeugdbewegingen - particulieren

Promo-textiel

Zwingelaarstraat 4 -8860Lendelede

Promo-textiel is een specialist in het bedrukken en borduren van promotietextiel, sportkleding en werkkleding.Wij leveren snel gepersonaliseerde promotiekleding ,bedrijfskleding en badtextiel. Directe import van Italiaanse sportkleding: Macron,...

Dadiplay

Keerweg 10 -9850Nevele

Bij Dadiplay kan u terecht voor de totaalinrichting van uw speeltuin. Met onze jarenlange ervaring zijn we de geschikte partner om u te helpen bij de aankoop of aanleg van uw speeltuin. Alles gebeurt in eigen beheer, van grondwerken tot afwerking.

Comar Sport

Koolstraat 157-159 -9300Aalst

Fitnesstoestellen, Danssportbenodigdheden, Sportartikelen - Kleinhandel, turnen-ballet-running-zwemmen-boksen-voetbal-basketbal-volleybaltennis-squash-badminton-ski-schaatsen ...

Fosfari

Leuvensesteenweg 136 -3191Hever

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, grafische vormgevers, interieurarchitecten en lichtontwerpers plaatsen we de ruimte in het gepaste licht.

Tuymans & Zn

Broekzijstraat 60 -2275Lille

Bij `Tom Gazon` kan je terecht voor het aanleggen van gazon, sportvelden, paardenbodems maar ook voor omheiningen, stallen en botbeschermers.

Promo-textiel

Zwingelaarstraat 4 -8860Lendelede

Promo-textiel is een specialist in het bedrukken en borduren van promotietextiel, sportkleding en werkkleding.Wij leveren snel gepersonaliseerde promotiekleding ,bedrijfskleding en badtextiel. Directe import van Italiaanse sport

Ecofest

Borsbeeksebrug 34 -2600Berchem (antwerpen)

Ecofest vzw is in 2004 begonnen met een focus op duurzaamheid binnen de evenementensector

Rabona Sport

Moutstraat 17 -2830Willebroek

Rabona Sport verhuurt unieke sport attracties (voetbal, hockey, petanque, darts, pingpong, etc.) voor events. Ook voor urban sport shows & workshops kunt u bij ons terecht.

Proosthof

Proosthoevebaan 12 -2290Vorselaar

Proosthof is een fokkerij, opleiding,- sport,-en handelstal die ontstaan is uit een oneindige passie voor de springsport.

Mobile Future

Vierhuizenstraat 77 -3012Wilsele

Het leven is te kort om veel tijd te verliezen veroorzaakt door files waardoor u minder tijd kan doorbrengen met de mensen en plaatsen waar u van houdt. en besloten we om een bedrijf op te richten in elektronische steps.

Running Mate

Haachtsesteenweg 132 -1910Berg

Productie van sportartikelen | groothandel sport- en kampeerartikelen, speelgoed | handel in sport- en kampeerartikelen | overige sport

De Ceuster Meststoffen

Bannerlaan 79 -2280Grobbendonk

Wij streven ernaar de groene partner bij uitstek te zijn van groente- en siertelers, boomkwekers, tuinaanleggers, openbaar groen- en sportveldbeheerders, en natuurlijk ook de tuinliefhebber.

The Cleaning Crew

Brabandtlaan 18 -3090Overijse

Wij werken voor een ruim klantenbestand in diverse sectoren, ook bij uw thuis (geen dienstencheques). Denk maar aan het schoonmaken bij verhuizingen, het poetsen van bedrijven en kantoren, schoonmaak na schade...

Reflecta Graphics

Hoge Barrierestraat 11a -8800Roeselare

Reflecta Graphics is een dynamische onderneming met meer dan 25 jaar ervaring in de grafische sector. De firma was aanvankelijk vooral actief in de wijde omgeving van Roeselare en West-Vlaanderen maar is op vandaag in zijn marktsegment een ...

Vitapharma.be

Jan Albert De Rooverstraat 13 -9140Temse

Welkom op Vitapharma.be, de nummer 1 in de parafarmacie! Wij bieden U een uitgebreid gamma aan sportvoeding, voedingssupplementen, sportbraces, schoonheids- en verzorgingsproducten.

D´store

Hoogstraat 35 -3360Bierbeek

D`Store is dé grootste sport- en vrijetijdswinkel uit de regio Leuven. Wij beschikken over een mega-aanbod aan kledij, accessoires en schoenen. Wij hebben zowel in onze webshop als in onze winkel in Bierbeek alles voor iedereen met een actief leven.

Koppen

Brechtsebaan 22 -2900Schoten

Bij Koppen vindt u heel wat mogelijkheden om gebouwen en wegen af te bakenen. Zo kunt u kiezen voor afzetpalen met of zonder ketting, voor uitneembare of vaste palen, voor bolders en geleidebogen, enzovoort.

Retail Concepts

Smallandlaan 9 -2660Antwerpen

A.S.Adventure - More than a store A.S.Adventure - Ontdek ons ruim aanbod aan outdoor materiaal !

Vatana

Industrieweg 15 -3583Beringen

Vatana te Paal en Genk - schoenen - sport - kleding - lederwaren ...

Brussels Kart

A Gossetlaan 11 -1702Groot-bijgaarden

Een uniek Business Center met een luxe karting! Ideale ligging Ring Exit Brussel – Koekelberg en E40 Oostende-Brussel. Wij bieden u een origineel kader uiterst geschikt voor uw volgend event, vergadering...

Topsport

Brusselsesteenweg 142 -9280Lebbeke

Medailles & trofeeën Naast sportartikelen en sportkledij vindt u bij Topsport in Lebbeke, regio Dendermonde-Aalst, een aanbod trofeeën en medailles. Wanneer u uw sporters wil belonen met een mooie sportmedaille of trofee, dan bent u bij ons aan ...

Melosport

Herestraat 50 -3520Zonhoven

Melosport is sinds meer dan 35 jaar een gevestigde waarde in Sport en Outdoor. Wij hebben een enorm uitgebreid assortiment (winter)sport-, outdoor- en vrijetijdsartikelen. Melosport : Alles voor Sport, Outdoor en Vrije Tijd

Safety Science

Schaarbeekstraat 20 -9120Beveren-waas

Safety Science helpt je de veiligheid op je bedrijfsterrein te verbeteren. Veilig werken is de grootste prioriteit van een bedrijf . We helpen je met onze kennis en advies om de noden en behoeften op gebied van veiligheid in te vullen.

Elektremar

Hillestraat 19 -9991Adegem

Voor alles wat met verlichting te maken heeft, kunt u terecht bij Elektremar in Adegem. Dit eenmansbedrijf is gespecialiseerd in lichtoplossingen voor winkels, tuinen, bedrijven, en woningen

Belat

Ekselsebaan 40 -3990Kleine-brogel

Bent U op zoek naar een goedkope parket of houten vloer? En moet de parket van een uitstekende kwaliteit zijn?

Thuiszorgwinkel

Brugsesteenweg 371 -8800Roeselare

Vermarcsport

Olivierstraat 95 -3111Rotselaar

VermarcSport levert uitrustingen voor zowel recreatieve- als professionele sportbeoefenaars, alsook verenigingen en bedrijven. Inzake productkennis en ontwikkeling hanteert VermarcSport een unieke methodologie.

B.s.d.

Molenweg 2 -2330Merksplas

Sportizon

Radiatorenstraat 23 -1800Vilvoorde

Sportizon is a leading field sales and marketing agency within the sport segment. Your partner in Field Sales and Marketing

Markant - Vanassche

Stationsstraat 115 -9880Aalter

Reklameborden hebben een brede toepasbaarheid. Denk bijvoorbeeld aan bedrijfspanden, sportvelden en bouwlocaties.Een reklamebord een effectieve manier om uw bedrijf onder de aandacht te brengen.Wij produceren reklameborden in alle soorten en maten.

Animotion

Dokter Van Wymerschlaan 34 -9620Zottegem

Animotion verhuurt en verkoopt interactieve animaties voor de evenementen-, ontspannings- en sportsector. Ons aanbod simulators is uniek in Europa en omvat tientallen sport-, race- en flightsimulators. Daarnaast leveren we ook virtual...

W & A Parket

Antwerpse Steenweg 148 -9080Lochristi

W&A Parket is een familiebedrijf, gespecialiseerd in het plaatsen van massieve parketvloeren op traditionele wijze. PARKETVLOEREN W&A Parket. parketvloeren, Houten vloerbedekkingen, Plankenvloer

Vatana

Industrieweg 15 -3583Paal

Zoek je sportartikelen, schoenen, kleding, lingerie, lederwaren, speelgoed of schoolgerief? Breng zeker en vast een bezoekje aan één van onze winkels en laat je verrassen door een uitgebreid assortiment voor het hele gezin!

Fietsen Wildiers

Antwerpsesteenweg 216-217 -2950Kapellen

fietsen wildiers,al sinds 1937 uw fietsvakhandel u kan bij ons terecht voor alles iv met uw fiets of kijk eens op onze online shop www.wildiers-fietsonderdelen.be en ontvang uw goederen thuis

Kinesitherapeut Pol Callens

Rode Kruisstraat 1 -9400Ninove

Met mijn 35 jaar ervaring en het blijven herbronnen door de jaren heen ben ik ervan overtuigd een sterke troef te kunnen bieden in de totale benadering van zowel patiënt, zijn ziektebeeld als zijn omgeving.

Sportselect

Koeistraat 57 -2370Arendonk

Echte sportlui verkiezen een sportspeciaalzaak. Waar de keuze groot is en het advies persoonlijk. Begin maart 2010 opende in Arendonk met Sportselect een nieuwe, toonaangevende winkel in zijn genre met een divers en gespecialiseer

Clijsters Sport

Campstraat 14 -3670Meeuwen-gruitrode

Gr Technics

Beemdenstraat 7 -2340Beerse

Ten dienste van de klant om DIRECT verlichting plaatsen. Alsook beveiligen van terreinen en projecten met mobiele licht- en cameramasten.

Eti Partner

Griffier Schobbenslaan 2 -2140Borgerhout (antwerpen)

HVAC technieken, warmtepompen, airconditioning, klimatisatie, ventilatie, sanitair, verwarming

Belvu

Strijdersstraat 29-33 -2650Edegem

Vedette Sport - Oud Huis Mertens

Lisperstraat 123 -2500Lier

Vedette Sport Vedette Sport Sla navigatie over Home Producten Winkelmandje Winkel Over ons Nieuws Nieuwsbrief Contact Hou je van sport? Extreme dingen doen? Dan ben je hier op de juiste plaats! Bekijk ons aanbod » Vedette Sport heeft alles in huis w

De Zeeman Pro

Steenhoevestraat 4 -2800Mechelen

De Zeeman Pro - Professional Diving Systems De Zeeman Pro, sport diving, commercial diving, military diving, life support, diving, duiken, plonger, sport duiken, beroeps duiken, militair duiken, sport, professionel, militair, cais

Daikin Ac

Avenue Franklin 1b -1300Wavre

Daikin is pionier in de ontwikkeling van innovatieve en energievriendelijke klimaatbeheersystemen en warmtepompen. Op maat van elke behoefte biedt Daikin oplossingen voor residentiële, commerciële en industriële toepassingen.

Vega Bike

Oude Stationstraat 23 -8700Tielt

We zijn constant op zoek naar nuttige of hippe nieuwigheden die het fietsersleven comfortabeler, spannender of gewoon leuker maken.Alle producten worden zorgvuldig door ons geselecteerd en uitgetest om jouw fietsplezier te garanderen.

Lissens M & K

Kalkenstraat 29 -9255Buggenhout

Sport En Vrijetijdsshop

Antwerpsestraat 89 -2640Mortsel

Fun Sport FUN SPORT MORTSEL DE VOETBALSPECIALIST TEAMWEAR en BEDRUKKINGEN Leverancier KVV ANTWERPEN Sponsor KVV ANTWERPEN Voor een aanbod uit het Fun Sport gamma : klik hier MINERVASTRAAT 34 - 2640 MORTSEL TEL / 03 440 19 49 E-MAIL : FUN.SPORT@SKYNET

Oase

De Judestraat 91 -8300Knokke-heist

Lovanhop

Singel 1 -8970Poperinge

Lovanhop is een vakbedrijf dat grotendeels gespecialiseerd is in het onderhoud en de renovatie van sportvelden.