U zocht op: staal

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Frisomat Industriebouw

Stokerijstraat 79 -2110Wijnegem

Frisomat ontwerpt, ontwikkelt, produceert en bouwt innovatieve industriële gebouwen vervaardigd uit koudgewalst, gegalvaniseerd staal. Reeds 30 jaar ervaring en meer dan 20.000 referenties wereldwijd.

Cypers

Vosveld 16 -2110Wijnegem

Cypers bouwt al meer dan 90 jaar mee aan het succes van professionele meubelmakers, schrijnwerkers, keukenbouwers, architecten en interieurarchitecten. Uw perfect eindproduct begint bij de keuze van het juiste plaatmateriaal.

Orinso

Turnhoutsebaan 570 -2110Wijnegem

P.c. Boschmans

Simon De Heuvellaan 6 -2110Wijnegem

De familieonderneming P C Boschmans is al sinds 1865 een gevestigde naam in de juwelensector. Vanuit haar Antwerpse vestiging speelt ze perfect in op de behoeften van het wereldcentrum van de diamant.

Blommaert

Stokerijstraat 35 -2110Wijnegem

Wij beschikken over een zeer uitgebreid gamma oplossingen voor de binnenscheepvaart, mobiele overkappingen voor landinstallaties en aluminium constructies voor de industrie.

Inter-loods

Stokerijstraat 35 -2110Wijnegem

Interloods: verhuur, renovatie en verkoop van hallen, loodsen, dakbekleding, wandbekleding en gevelbekleding Interloods : verhuur, verkoop (nieuwbouw) en renovatie van loodsen en hallen in staal

Kusters

Oud Sluisstraat 20 -2110Wijnegem

Kusters ramen en deuren fabriek is al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in het maken en plaatsen van ramen en deuren. Nieuwbouw en renovatie. PVC en Aluminium schrijnwerk. Kom gerust een kijkje nemen in onze toonzaal en/of fabriek wanneer het U het be