U zocht op: staal

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Eurobands Technical Tapes

Iz Huttegem 6 -8570Anzegem

Eurobands, opgericht in 1980, is gespecialiseerd in converting en distributie van zelfklevende technische tapes , zelfklevende schuimen en zelfklevende afdichtingsbanden . Het commercialiseert een breed gamma kwaliteitsproducten.

Huys Tom

Nijverheidslaan 8 -8570Anzegem

metaal constructie containers hekkens inox metaalconstructie schuifpoorten metaalconstructie hekkens containers constructie metaal inox roestvrijstaal metaalconstructie schuifpoorten

Brandstoffen Verfaille

Jagershoek 18 -8570Anzegem

Vloeibare brandstoffen worden beleverd met de tankwagen aan bedrijven en particulieren, en dat al vanaf 500 liter. Ook voor de aankoop van vaste brandstoffen (kolen en pellets), gas, en Q8-smeermiddelen staan wij tot uw dienst.

Vymetal

Beukenhofstraat 77 -8570Anzegem

Vymetal is een dynamisch familiebedrijf dat ruim 25 jaar ervaring heeft opgebouwd in de afbraak en recyclage van metalen machines, tanks, installaties, gebouwen, etc.

Ostinox

Nijverheidslaan 10 -8570Anzegem

fabrikant van inox meubelen voor grootkeukens horeca en voedingssector,

Multimerk Constructiecenter (m2c2)

Mekeirleweg 17 -8570Vichte

Multimerk Constructie Center, kortweg M2C2, is uw partner voor carrosseriebouw op maat. Bij ons kan u terecht voor: ombouw, opbouw en inrichting van voertuigen, maatwerk voor opleggers en vrachtwagens, ombouw naar lichte vracht en dubbele cabines...