U zocht op: staal

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Marc Van Ackere & Co

Noorwegenstraat 27 -9940Evergem

Bent u op zoek naar een specialist in het inrichten van magazijnen, werkplaatsen en archieven? Bij Marc Van Ackere & Co bent u aan het juiste adres.

Janssen Track

Vliegtuiglaan 7 -9000Gent

Op zoek naar rijwerkonderdelen voor een graafmachine, bulldozer of asfalteermachine ? Wij zijn experten op het vlak van rijwerken.

Thyssenkrupp Materials Belgium

Brandstraat 11 -9160Lokeren

ThyssenKrupp Christon, uw multi-metal dealer, is een van de belangrijkste verdelers van rvs, aluminium en verschillende staalsoorten (stalen buizen, gereedschapsstaal, constructiestaal, metalen voor de luchtvaart, special alloys, fluid power) ...

Bds

Finlandstraat 8 -9940Evergem

aanemer industriebouw, aannemer stallenbouw, metaalconstructies

Winlock Systems

Weverslaan 32 -9160Lokeren

Winlock, met hoofdzetel te Lokeren, is reeds meer dan 10 jaar actief in de productie van industriële brandwerende poorten. Brandwerendheid is echter niet de enige eigenschap want elke Winlock poort doet ook dienst als functionele poort

De Pecker Gent

Eddastraat 43 -9042Sint-kruis-winkel

De Pecker Gent NV is een KMO, gelegen in het Gentse havengebied, gespecialiseerd in machinebouw, installatiebouw, onderaanneming, herstelling en onderhoud van machines en installaties, onderdelen voor machines.

Buijsse Painting

Spinnerslaan 3 -9160Lokeren

Uw specialist in Lokeren voor straalwerken, metalliseren, industriële schilderwerken, RF coating (in eigen atelier of op locatie)

Alomec

Lange Ambachtstraat 34 -9860Oosterzele

Ditho Construct

Kasterstraat 90 -9230Wetteren

Ditho Construct is gespecialiseerd in de productie van constructies uit staal en RVS. Door de jaren heen zijn wij gespecialiseerd in het vervaardigen en toeleveren van ondersteuning voor de piping industrie. Metaalconstructies.