U zocht op: stalen buizen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Obo Bettermann Belgium

Wissenstraat 2 -9200Dendermonde

Perfecte oplossingen voor alle domeinen van de elektro-installatietechniek. Dit realiseert de ondernemingsgroep BETTERMANN met een assortiment dat ongeveer 30.000 producten omvat en met meer dan 2.000 medewerkers over de hele wereld.

Denta

Heiveldekens 2 -2550Kontich

Als familiale onderneming staan we al 4 generaties dichtbij de dagelijkse praktijk van tandarts en tandtechnicus. In onze bedrijfscultuur hebben persoonlijk contact, vertrouwen, echte service en relaties op lange termijn altijd een centrale rol gespeeld.

Van Leeuwen Buizen België - Van Leeuwen Tubes Belgique

Schaarbeeklei 189 -1800Vilvoorde

Van Leeuwen Buizen is een handelsonderneming in stalen buizen, buiscomponenten en afsluiters. Het bedrijf is gevestigd in Vilvoorde en heeft ongeveer 90 medewerkers. Van Leeuwen Buizen is in vrijwel alle industriële sectoren actief, zoals de...

Ims Belgium

Oudemanstraat 17 -1840Londerzeel

IMS Belgium: een leverancier voor al uw staal, roestvast staal en aluminium.Nu ook Prodec® superieur verspaanbaar rvs van Outokumpu

Bacovo

Lerenveld 2 A -2547Lint

BACOVO is al meer dan 45 jaar de referentie op gebied van laswerken, lasersnijden, lasergraveren en metaalconstructies.

Goddeeris Industrial Piping

Kasteeldreef 20 -8800Beveren

De specialisatie van Goddeeris NV vertaalt zich in kwalitatief hoogwaardige oplossingen. Onze kernactiviteit is de installatie van industriële leidingen.

Xtraflex

Paaiestraat 13 -2500Lier

Xtraflex are proud to manufacture their products at their own state-of-the-art production facility in Belgium.