U zocht op: stalen profielen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Obo Bettermann Belgium

Bist 14 -2630Aartselaar

Perfecte oplossingen voor alle domeinen van de elektro-installatietechniek. Dit realiseert de ondernemingsgroep BETTERMANN met een assortiment dat ongeveer 30.000 producten omvat en met meer dan 2.000 medewerkers over de hele wereld.

Testas

Jacobsveldweg 12 -2160Wommelgem

Als belangrijk voorraadhouder van halffabricaten in aluminium, koper, messing, brons en roestvast staal, heeft TESTAS als doel om kwalitatief de beste en meest uitgebreide dienstverlening in de distributie van deze halffabricaten aan te bieden.

Belgian Laser Company - Blc

Bredastraat 149 -2060Antwerpen 6

BLC uw partner in het Antwerpse voor precisie lasersnijden van plaatmateriaal, las- en montagewerk, plooien, boren, tappen, graveren, trommelen, glasparelstralen, enz. BLC FAST! is onze 24/24u expressdienst voor uw dringende stukken.

Junta Polymers

Brechtsebaan 30-36 -2900Schoten

Junta Polymers is een belangrijke verdeler binnen Europa voor rubber-, silicone- en vitonplaten alsook technische kunststoffen met een zeer goede prijs / kwaliteit factor. Wij opereren vanuit Schoten nabij Antwerpen en dus centraal gelegen in Europa.

Engie Fabricom Maintenance

Scheldelaan 414 -2040Antwerpen

Industrie Service Homepage INDUSTRIE SERVICE N.V. Klik hier of op ons logo om onze site te bekijken Alle draai-en freeswerk (conventioneel of CNC) Alle kotter- en slijpwerk Opsuiten van hardmetalen (stelliet, keramiek, carbides Herstelling en revisie

Xtraflex

Paaiestraat 13 -2500Lier

Xtraflex are proud to manufacture their products at their own state-of-the-art production facility in Belgium.