U zocht op: stellingen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Summa

Noorderlaan 139 -2030Antwerpen

Summa is een investeringsmaatschappij. Naast koop, verhuur en (her)ontwikkeling van vastgoed, participeren we in verschillende kansrijke projecten.

Halpaco

Noorderlaan 147 -2030Antwerpen

Leverancier van modulaire woningbouw, die ecologisch verantwoord, hoog kwalitatief isolerend en milieubewust is. Er wordt gebruik gemaakt van natuurprodukten. Het ontwerpen en realiseren van algemene bouwwerken, renovaties en sociale woningbouw. Het

Facility Services Ks

Noorderlaan 133 -2030Antwerpen

Kwaliteit en een persoonlijke aanpak, voor elke klant. Daar willen we graag voor staan! Bij Facility Services KS krijgt elke klant een persoonlijke aanpak en een oplossing op maat van uw behoeften.

Antwerp Port Shuttle

Vosseschijnstraat 59 -2030Antwerpen

Antwerp Port Shuttlevoor al uw containertransport per binnenschipin de regio Antwerpen

Take The Lead

Straatsburgdok-noordkaai 21 -2030Antwerpen

We helpen ambitieuze opdrachtgevers met de uitrol van het ideale e-commerce landschap. We houden ervan om onze tanden te zetten in complexe technologische vraagstukken om zo digitale oplossingen te realiseren.

Eqqi Projects

Pierre Van Gehuchtenstraat 17 -2030Antwerpen

U kan bij ons terecht voor het beheer van uw ict park volgens een op maat gemaakte SLA (service level agreement) overeenkomst.Eveneens bestaat de mogelijkheid om op afstand uw problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Atsa Schoonmaak

Luithagen-haven 18 -2030Antwerpen

ATSA SCHOONMAAK werd opgericht door Philippe Stockmans. Dhr. Stockmans is reeds meer dan tien jaar bedrijvig in de schoonmaaksector en kan daardoor steunen op de juiste professionele competentie en know-how.

Stuckers

Pierre Van Gehuchtenstraat 31 -2030Antwerpen

Javemat

Narvikstraat 1 -2030Antwerpen

Javemat en zusterbedrijf Van der Schraelen (NVDS) zijn gespecialiseerd in afbraakwerken voor zowel bedrijven als particulieren.

Ready Beton

Noorderlaan 147 -2030Antwerpen

Ready Beton, met het hoofdkantoor in Hasselt, stelt ongeveer 300 personen te werk.De jaarlijkse productie van circa 1.000.000 m³ stortklaar beton wordt getransporteerd en verwerkt met +/- 120 betonmixers en meer dan 20 eigen betonpompen.

Verhaert

Schepelstraat 16 -2030Antwerpen

Mourik

Groenendaallaan 399 -2030Antwerpen

Mourik - Grondverzet, Wegenbouw, Burgerlijke bouw, Utiliteitsbouw, Industriële reiniging, Mechanisch werk, Milieutechniek, Betonreparatie, Beton conservering, Projectontwikkeling, Speciale producten Mourik - Home