U zocht op: stroomgeneratoren

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Cummins Belgium

Catenbergstraat 1 -2840Rumst

Cummins België biedt al jaren kant en klare noodstroom oplossingen voor particulieren, KMO en industrie van 8 – 550 kVA.

Power Solutions

Blikstraat 2 -2110Wijnegem

Het aanbod diesel gedreven stroomgeneratoren van Power Solutions bestaat uit vermogens van 33kVA tot en met 1250kVA. Zo hebben we wereldwijd al veel internationale power projecten uitgevoerd zoals de Olympische Winterspelen in Sochi.

Van Haute Landbouwmachines

Zwaarveld 27 -9220Hamme (vl.)

Bij ons kan u terecht voor alle kleine en grote machines, zowel voor de particulier als de professional. Dit zowel voor landbouw, industrie als voor tuin en park. Naast verkoop, staan wij ook garant voor een professionele en snelle herstelling.

Veyt Marc

Veerstraat 2 -9255Buggenhout

N E N S Power

Schaarbeekstraat 23 -9120Melsele

Stroomgroepen verhuur is al 35 jaar onze specialiteit. Dat verhuuraanbod werd verder uitgebreid met generator- en elektrische toebehoren en een selectie aan courant benodigd werfmateriaal zodat we onze klanten totaaloplossingen kunnen aanbieden.

Amw Industry

Elzasweg 12 -2030Antwerpen

AMW Industry BVBA is een mechanisch atelier gespecialiseerd in het vervaardigen en herstellen van onderdelen voor industrie en scheepvaart.

Ecofest

Borsbeeksebrug 34 -2600Berchem (antwerpen)

Ecofest vzw is in 2004 begonnen met een focus op duurzaamheid binnen de evenementensector

Vadera

Langlaarsteenweg 70 -2630Aartselaar

Sdmo

Wijnegembaan 2 -2900Schoten

SDMO nv verkoopt en installeert generatoren van 1 tot en met 3 300 kVA, afgestemd op de meest uiteenlopende sectoren. Wij zijn het Belgisch/Nederlandse filiaal van Europa`s nr 1 op het gebied van stroomaggregaten : SDMO Industries

I - Rental

Noorderlaan 485 -2030Antwerpen 3

I-Rental legt zich toe op de integrale voorziening van industriële gereedschappen en tijdelijke nutsvoorzieningen (licht, lucht en stroom), en dit zowel voor contractoren als eindklanten, tijdens shut-downs, projecten en reguliere

Antec

Boterhamvaartweg 2 -2030Antwerpen 3

Antec is opgebouwd uit een afdeling voor generatorsets en dieselmotoren en een afdeling voor pompen en speciale ontwikkelingen.De generatorset afdeling is ontwikkeld voor dienstverlening voor zowel standaard als net-nood systemen.