U zocht op: tafels

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Ausloos Verpakkingstechniek

Everveld 23 -3200Aarschot

AUSLOOS Verpakkingstechniek levert sinds 1977 betrouwbare en flexibele verpakkingsmachines en klantgerichte oplossingen. Kwaliteit en dienstverlening is de basis van ons bedrijf en onze partners.

Pelgrims

Lindekensstraat 21 -3200Aarschot

Bij drankenhandel Pelgrims vindt u een uitgebreid assortiment van bieren, wijnen en champagnes. Bij ons staat de klant centraal. Een snelle en goede service is wat ons onderscheidt van een grootwarenhuis.

Resto Vital

Leuvensesteenweg 525 -3200Aarschot

Wij serveren een Belgisch – Franse keuken. Dit met een dagelijkse aanvoer van verse vis en vlees uit de streek. Ook vegetariërs en kinderen vinden hier hun lievelingsgerecht.Naast de menukaart hebben we wisselende suggesties volgens het seizoen.

Wasserij De Parel

Liersesteenweg 43 -3200Aarschot

Zoekt u een droogkuis voor uw delicate kledij? Komt u handen tekort om tafeldoeken, lakens en donsdekens te wassen en te strijken?

H.c.s.

Demerstraat 1 -3200Aarschot

Tavernes restaurants algemeen feesten aannemers zalen verhuur bedrijfsfeesten feest architect feesten coordinatie banketten organisatie restaurants franse keuken restaurants vlaamse keuken recepties organisatie tafelhouders productvoorstellingen person