U zocht op: techniek automatiseringen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Wago Belux

Excelsiorlaan 11 -1930Zaventem

We hebben onszelf altijd beschouwd als een betrouwbare partner voor de industrie en zijn ons bewust van de grote verantwoordelijkheid die we hebben als toonaangevende leverancier op het gebied van aansluit- en automatiseringstechnologie.

Phoenix Contact

Minervastraat 12 -1930Zaventem

Phoenix Contact - de innovatieve marktleider in de industriële aansluittechniek, automatiseringstechniek, elektronische Interfacesystemen en overspanningsbeveiliging. Met toonaangevende verbindings- en automatiseringstechniek

Apex Systems International

Hermesstraat 6c -1930Zaventem

Bedien met internetdomotica uw TV, verlichting, huishoudtoestellen en andere vanuit uw vakantieverblijf of vanuit uw luie stoel.Zowel in de regio Mechelen en Brussel, maar ook Brugge of Kortrijk komen we graag ter plaatse om een prijs voor uw ...

B2c Europe (belgium)

Maalbeekweg 17 -1930Zaventem

B2C Europe, uw vertrouwenspartnerB2C Europe is een zelfstandige operator gespecialiseerd in in de organisatie en optimalisatie van internationale post- en pakketverzendingen.

Abb

Hoge Wei 27 -1930Zaventem

ABB Benelux is de lokale vertegenwoordiging van het wereldomvattende ABB-concern. Wij zijn marktleider op de gebieden energie- en automatiseringstechnologie en helpen nutsbedrijven, industriële klanten en eindgebruikers hun prestaties te verbeteren..