U zocht op: technische dienst

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Stage Unit

Impulsstraat 13 -2220Heist-op-den-berg

Stage Unit Stage Unit is in België al jaren één van de toonaangevende verhuurbedrijven in de AV-sector. Binnen deze sector voorziet Stage Unit in een volledig aanbod van technische diensten voor: • live concerten, ‘in- en outdoor’ • theaterproducties

Q-essence

Bossestraat 38 -2220Heist-op-den-berg

Turelinckx Verwarming Sanitair

Blokstraat 5 -2220Heist-op-den-berg

verwarming sanitair onderhoud herstellingen verwarmingtd verwarming, sanitair,geel,herentals,olen,kwaliteit,onderhoud,herstellingen

Monolith Technologies

Hulshoutsesteenweg 35 -2220Heist-op-den-berg

Monolith Technologies is een dynamisch elektrotechnisch installatiebedrijf dat het begrip `klantenservice` nog hoog in hetvaandel draagt. Bij ons kan u dan ook terecht voor de perfecte afwerking van al uw elektro-projecten, klein of groot.

Ontzorg-renovatie

Industriepark Zn -2220Heist-op-den-berg

Voor al uw nieuwbouw- of renovatieprojecten is Ontzorg - Renovatie de beste keuze. We ontfermen ons over elke fase van het proces en leiden alles in goede banen.

Aluro Group

Industriepark 12 -2220Heist-op-den-berg

Aluro Group is een dynamisch familiebedrijf, met een stevige verankering in Heist-op-den-Berg. De groep omkadert vijf andere vennootschappen en ondersteunt hen op gebied van administratie, planning, HR, marketing, IT en meer.

Brake Point

Heistse Hoekstraat 22 -2220Heist-op-den-berg

Sinds 2005 zijn wij bij Brakepoint gespecialiseerd in de controle van de reminstallatie van allerhande voertuigen. Wij hebben het doel om voertuigen keuringvrij te maken, of eventuele slijtage en afwijkingen vast te stellen en te verhelpen.