U zocht op: technische dienst

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Computer Checkpoint

Kortrijksesteenweg 1090 -9051Sint-denijs-westrem

Computer Checkpoint is al meer dan 20 jaar dé vakhandel inzake informatica, multimedia, telecom én energie; gericht op particulieren, zelfstandigen en bedrijven. Met intussen 6 winkels verzekeren wij een continue bediening en service!

Bouw49

Broekkantstraat 48 -9051Gent

Energyvision

Bijenstraat 28 -9051Gent

EnergyVision is op vandaag marktleider in de zonnesector in Vlaanderen en Brussel. Niet door de goedkoopste te zijn, wel door het beste totaalaanbod te brengen. Dat zeggen niet wij, maar onze ruim 5.500 klanten.

Yazzoom

Derbystraat 65 -9051Sint-denijs-westrem

Yazzoom verbetert bedrijfsprocessen en creëert "slimme" machines door data analytics en procescontrole.

Alsaco

Derbystraat 345 -9051Sint-denijs-westrem - Afsnee

Veiligheidscoördinatie van tijdelijke en mobiele werkplaatsen. Veiligheidscoördinatie, energiecertificatie, controle van elektrische installaties en hijs- en hefwerktuigen.

Perpetum Energy

Poortakkerstraat 102 -9051Sint-denijs-westrem

Professioneel en gebruiksvriendelijk aan de weg timmeren in de sector van de zonnepanelen: dat is het streefdoel van Perpetum Energy bvba. We zijn een dynamisch Vlaams bedrijf dat mee aan de boeg stond van de groene revolutie.

Hr-planet

Amelia Earhartlaan 17 -9051Gent

HR-Planet is een erkend bureau voor private arbeidsbemiddeling en outplacement (VG.1173BO). Onze hoofdactiviteiten situeren zich rond diverse personeelsvraagstukken werving en selectie, testing en assessment, loopbaanbegeleiding e

Exequtes Milieu Meetdienst

Derbystraat 399 -9051Gent

Kpmg belgium homepage kpmg is a leading provider of professional services, which include audit, tax, financial and risk advisory. our approach to relationships and service delivery helps clients across the globe exploit new opportunities, improve per...