U zocht op: technische dienst

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Buro Nexus

Rijvisschestraat 10 -9052Zwijnaarde

Buro Nexus is actief binnen de vakgebieden Engineering, Bouwkunde & Pharma/Chemie. We leveren onze diensten aan de sectoren installatietechniek, elektrotechniek, bouw, HVAC, automatisatie, R&D, machinebouw, productie & onderhoud, automotive, ...

Agoria

Tramstraat 61 -9052Zwijnaarde

De dienstverlening van Agoria is opgebouwd rond drie pijlers: ondernemersadvies, business development en de creatie van een optimaal ondernemingsklimaat. Als lid geniet u bovendien tal van exclusieve kortingen en andere voordelen.

Pharma Insight

Technologiepark-zwijnaarde 3 -9052Gent

Cryptobiotix

Technologiepark-zwijnaarde 82 -9052Gent

Qustomdot

Technologiepark-zwijnaarde 66 -9052Gent

Crodeon Technologies

Technologiepark-zwijnaarde 82 -9052Gent

Draadloze monitoring, eindelijk echt eenvoudig

Bosaq

Technologiepark-zwijnaarde 82 -9052Gent

Onze waterexperts helpen veel organisaties het gebruik van grondwater te beperken en tegelijkertijd de watervoorziening en productiecapaciteit veilig te stellen.

Demolition & Brownfield Solutions

Rijvisschestraat 124 -9052Zwijnaarde

Demolition & Brownfield Solutions heeft zich in de eerste plaats toegelegd op de professionalisering van projectmanagement in de domeinen sloop-, asbest, en brownfieldprojecten.

Ifg Exelto

Nederzwijnaarde 2 -9052Gent

Alinso

Nederzwijnaarde 2 -9052Gent

ONE-STOP-SHOP : Alinso is uw partner bij het herlokaliseren van uw bedrijf, het (her-)ontwikkelen en beheer van uw bedrijsvastgoed.

Belgian Quality Association

Technologiepark-zwijnaarde 7 -9052Gent

BQA NV werd door de Vlaamse minister van economie aangesteld als auditbureau om na te gaan of een dienstverlener kwaliteitsvol werkt .