U zocht op: technische diensten

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Talent-it

Houtdok-noordkaai 12 -2030Antwerpen 3

Talent-IT verenigt talent en bedrijven voor alles wat met IT te maken heeft. We streven voortdurend naar meer vakkennis en betere service zowel in het begeleiden van onze IT`ers als bij het ondersteunen van onze klanten.

Antec

Boterhamvaartweg 2 -2030Antwerpen 3

Antec is opgebouwd uit een afdeling voor generatorsets en dieselmotoren en een afdeling voor pompen en speciale ontwikkelingen.De generatorset afdeling is ontwikkeld voor dienstverlening voor zowel standaard als net-nood systemen.

Havenbedrijf Antwerpen

Zaha Hadidplein 1 -2030Antwerpen

De haven van Antwerpen biedt een breed scala van diensten en informatie aan. Om snel de gewenste informatie te vinden, kunt u hieronder een eerste selectie maken. U kunt hierbij één, maar ook meerdere mogelijkheden aanvinken.

Dnv Belgium

Noorderlaan 147 -2030Antwerpen 3

De kerncompetentie van DNV bestaat uit het identificeren, beoordelen en adviseren over het beheren van risico’s. In de Benelux richt DNV zich op de volgende sectoren: Automotive, Bouw, Financiële dienstverlening, Food & beverage, IT & Telecom...

Scaldis Salvage & Marine Contractors

Noorderlaan 133 31 -2030Antwerpen

Scaldis - SMC N.V. Online °°° Welcome °°° Design & Production c by 2 the Point - Internet Solutions Company Scaldis - SMC N.V. 2005 | Latest update: 15 February 2007 On this website you will find all the practical information about Scaldis NV. Scaldi

M.i.c.c.

Noorderlaan 183 -2030Antwerpen